Arama sonuçları: *

• Users: RTX3070
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. RTX3070

Togg tartışması hakkında

Az önce tanıtımın gerisini izliyordum aynı şey benim de aklıma geldi. Evet normal bence de, düzeltmiş olayım.
  2. RTX3070

Togg tartışması hakkında

Haklısın ama yapacak bir şey yok, yeni yatırım ve ekonominin halini biliyoruz zaten. Cumhurbaşkanı bile az önce fiyatını duyurmadı, martta ne olur bilemeyiz dedi resmen :D.
  3. RTX3070

Togg tartışması hakkında

Bana da az geldi açıkça ama zaten bakarsak globalde de elektrikli araçların alıcıları etrafındaki şarj istasyonlarına ve şehir/arazi kullanımına göre alıyor. Zaten hızlı şarjı söylenene göre fazlasıyla hızlı. Bence kullanımına ve fiyatına göre alıcısını yine bulur.
  4. RTX3070

Togg tartışması hakkında

Fiyat konusuna katılıyorum, nasıl RTX 4090 çıktı diye hepimizin (istersek Türkiye istersek dünya diyelim) alma durumu yoksa arabada da olamaz. Nvidia hiçbir zaman 4090'ı düşük bütçe kullanıcıları alsın diye yapmadı, Amerika'da da yerli üretim diye 500 dolara satılmadı. Arabaya da aynı bakmak...
  5. RTX3070

DA forum üyeleri hayalindeki arabayı söylüyor.

Porsche Taycan 4S
  6. RTX3070

Forumun 2021 Model Favori Arabası Ne?

https://www.wish.com/c/5fff1a9dfe3a48354eaf4402?hide_login_modal=true&from_ad=goog_shopping&_display_country_code=TR&_force_currency_code=TRY&pid=googleadwords_int&c=%7BcampaignId%7D&ad_cid=5fff1a9dfe3a48354eaf4402&ad_cc=TR&ad_lang=EN&ad_curr=TRY&ad_price=219847.00 Ama bir sıkıntı var bu araba...
Top Bottom