Arama sonuçları: *

1. Ramazan İşbilen

Ehliyet için lise diploması istiyorlar?

Elimde zaten var bir de onla gidip deneyeceğim bakalım kabul edecekler mi
  2. Ramazan İşbilen

Mecbur artık hocaları ikna edip bi şekilde o diplomayı almam lazım
  3. Ramazan İşbilen

Liseden mezunum fakat sorumluluk sınavı yüzünden diplomamı alamadım ehliyet için de diploma istiyorlar? Trafik yönetmeliğinde ilkokul mezunu olması lazım diyor nasıl kafalarına göre böyle bir şart getiriyorlar biri aydınlatabilir mi?
  4. Ramazan İşbilen

A3 1.6 FSI mi 1.4TFSI mı alınmalı?

güçlü fakat yağ yakma ve turbosu ile alakalı problemler yaşamak istemiyorum 1663940832 Hocam valla arkadaştakş 1.6FSI 310binde mis gibi gidiyor hiç absürt sesler çıkmıyor ivmelenmesi gaz tepkisi cidden sanki 120 150bindeki araçlar gibi 1663940850 nedeni nedir? 1663940914 Başka bir forumda bir...
  5. Ramazan İşbilen

Yardımcı olacak yok mu?
  6. Ramazan İşbilen

Arkadaşımda 1.6FSI Stage 1 yani sadece chiptuning yapılmış A3 var kendi alacağım arabayı da az yakması için 1.4 Turbo Benzin almayı düşünüyorum fakat internetten gördüğüm kadarıyla 1.4 Turbolu 210 220 Top speed yapıyor Arkadaşımdaki 1.6Fsi ile 240ı görüyoruz yokuş aşağı daha da yükseliyor. Bu...
  7. Ramazan İşbilen

audi a4 2014 tdi var motoru yıkamak için su tutçaz arabaya bişe olurmu (dizel)

parlatıcı olarak markasını bilmiyorum eskiden almıştık süngerle uyguluyoruz
  8. Ramazan İşbilen

audi a4 2014 tdi var motoru yıkamak için su tutçaz arabaya bişe olurmu (dizel)

Hocam bizde A3 1.6 FSI var biz su tutmuyoruz hiç üşenmeden ufak ufak yerleri bile bezle siliyoruz siz de öyle yapın elektroniğine vs zarar verebilirsiniz oksitlenme vs yapar büyük sıkıntı olur sonra
Top Bottom