Arama sonuçları: *

1. Reverse Flash

Peugot 206 alınır mı? Kullananları bekliyorum.

Dört dörtlük bir araç beklemiyorum hocam zaten beni a noktasından b noktasına götürsün göze hitap etsin kafi ara sıra her araç masraf çıkartır tabii ki
  2. Reverse Flash

Bende işte yürürü sağlam birtane bulursam almak istiyorum. Çevremde kullanan yok. Ekspertize götürmek şart diye düşünüyorum almadan önce.
  3. Reverse Flash

Belirttiğim bütçede toyota ne var ki hocam şimdi baktım hoşuma gitmedi ayrıca hatchback istiyorum. 1752566745 Göze hitap edebilen bir model önerir misiniz? 206da kararlıyım biraz sadece detay öğrenmek istiyorum ama önerilerinizi de dikkate alabilirim
  4. Reverse Flash

Hasar kayıtlı olması önemli değil hocam yürürü çok sorun çıkarmasın maksat hoş görünen bir araç olsun ve acemiliğimizi atalım. Eğer anlıyorsan bir 206yı görmeye gittiğimde nelerine bakmalıyım? İmkanım olursa usta ile giderim zaten
  5. Reverse Flash

Arkadaşlar selam, 180-200 belki 250k civarında peugot 206 almayı düşünüyorum benim için önemli olan tek şey yürürünün düzgün olması, kazası falan umrumda değil ilk arabam olacak ve merak ettiğim bazı durumlar var bu 206 modeli Peugotun en çok satmış arabası ve yolda çevirip nasıl araba diye...
  6. Reverse Flash

200 Bin TL bütçeye araba alınır mı?

bende 165k ve üstü fiyatlarda peugot 206 bakıyorum şu sıralar hem ayağımı yerden kessin hem düzgün bi görüntüsü olsun diye düşündüğümde mantıklı geliyor. Bu araçların minimum 15-20 yaşında olduğunu düşünürsek kasasında veya kozmetiğinde bir sorun olmamasını beklemek yanlış olur ben yürürü düzgün...
Geri