Arama sonuçları: *

• Users: Ruffian
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Ruffian

1.350.000 bütçe ile araç almayı düşünüyorum

Alfa Romeo Stelvio var ise yok ise Tonale önerebilirim CLA önerebilirim Volkswagen grup önerebilirim.
  2. Ruffian

1.1-1.2M SUV Önerisi

Hocam cins bir sesi vardı atiklikde bir problem yok ama motorun zorlandığı bariz.
  3. Ruffian

1.1-1.2M SUV Önerisi

Hocam normal bir ses olsa eyvallah sanki can çekişiyor zorlanıyo motor belli zaten o kasaya anca bu bizim araba bile 1.4 dizel çekiyo hatchback olmasına rağmen
  4. Ruffian

1.1-1.2M SUV Önerisi

Toyotaların direksiyonundan çok çektik biz. 1723490456 Sorun istemiyorsanız Almanlardan uzak durun. 1723490524 Alman araçları kadar problemli araç görmedim sorunu bitmiyor hele ki eskileri kadar sorunlu araç yok en az sorunlu Alman Mercedes.
  5. Ruffian

1.1-1.2M SUV Önerisi

F-pace ler var ama 1.6 milyondan başlıyor Kia Sportage var AMA SAKIN 1.6 almayın hem yakar hemde gitmez 2.0 motor dizellerine bakın 2015 temizleri 1 milyon 900 bin arası. 1723489943 Araba seçmek kadar zor bir seçim yok zaten. 1723490017 Audi Q7 lerede bakabilirsiniz eski ama tank gibi tek...
  6. Ruffian

1.1-1.2M SUV Önerisi

Money varsa Jaguarlar var birde.
  7. Ruffian

1.1-1.2M SUV Önerisi

Tank gibi 2007 si 1.4 milyona 1.3 milyona var. 1723489634 Bence italyan Alfa Romeo size kalmış bir şey.
  8. Ruffian

1.1-1.2M SUV Önerisi

Paranız varsa Land Crusierlere bakabilirsiniz eskileride var aslında bu bütçeye. 1723489472 1.4M var hocam 55 binde.
  9. Ruffian

1.1-1.2M SUV Önerisi

Hocam Tonale ler alçak değil ki yüksek istiyorsanız Hilux dan devam edebilirsiniz Qashqai den de yüksek Tonale. 1723489351 Hummerlara bakın o halde ama kaza yapmayın sonra hurdaya gider.
  10. Ruffian

1.1-1.2M SUV Önerisi

Alfa Romeo Tonale. 1723488797 Qashqai lerin 1.5 leri sorun çok bağrıyo motor zorlanıyo.
  11. Ruffian

700-800k Araç Tavsiye

Leonlar çok kalitesiz bana göre deri eyvallah ama nasıl desem sana yani o deri yerine plastik yapsan daha iyi olurdu.
  12. Ruffian

700-800k Araç Tavsiye

Sorunsuz istiyor isen ya da ufak tefek mesela tavan sarkması gibi kolayca yapılabilecek sorunlu araba istiyorsan Auris öneririm 2012 model tavan sarkması kronik onun dışında az sorunlu bir araç Getz lere de bakabilirsiniz yazılım atınca çok hızlı oluyorlar.
  13. Ruffian

Öneri Maks 500k araba önerisi

Toyota Auris ama dikkat et direksiyon sorunu olabilir ve komple elektronik bir direksiyonu var yani söksen komple tekrar yapmak zorundasın o ışıkları ne bileyim işte çalıştırma vs. Bunlar çalışmaz sökülürse bizde var Allahu ekber çok zor.
  14. Ruffian

550.000 TL Hatchback Otomatik Araç Önerisi

japonlar sacı güzel bükemedikleri için bagaj kapağı kapatılıp açılmasına rağmen çatlıyor baya yarılıyor hatta yapamıyor japonlar sac işini subarulara bakabilirsiniz. 1718953914 benim bilidğim en sağlam japonlardan biri subaru bir de mazda.
  15. Ruffian

Japon OTOMOBİL devleri guvenlik testlerinde hile yaptıklarını itiraf etti

e tabi güzel arabaya bakmıyorlar Türkiye'de almanlar dan sadece volkswagen severim station wagonları çok güzel ama gene bana göre en iyis Alfa stelvio'lar çok hoşuma gidiyor.
  16. Ruffian

valla nasıl bir hileyse hondalarda mesela kaputların içi çatlıyor sacı güzel ayarlayamıyorlar volvoda şekilden şekile soktukları için sağlamlaşıyor sac.
  17. Ruffian

Almanın problemi bitse güzel araçlar japonlarda problem az oluyor ama bana kalsa Alfa Romeo fakat türkiyede güzel arabaya kimse bakmıyor hep sorunlu araba ya da en boş paket araba tutuyor.
  18. Ruffian

Bu pası nasıl temizleyebilirim ?

Accentlerde ters etki yaparmı acaba 🤔
  19. Ruffian

Debriyaj gaz ayarını tutturamıyorum

deneyim ile yapamayacağın şey yoktur (Fiziki) zihinsel ile yaptığın çalışmalara nazaran fiziksel çalışmalar daha yararlı ve öğrenmesi daha kolay zaten matematiğin yapılamama sebebi bu çünkü fiziksel bir uçağın kanadının genleşme payını ölçmüyoruz.
  20. Ruffian

1.4 Fire Egea nasıldır

Dik yokuş çıkacaksanız dizel daha iyi çeker diye biliyorum.
Top Bottom