Arama sonuçları: *

• Users: Ruffian
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Ruffian

Binek araçlarda Dizele ne gerek var?

hocam 1.0 benzinden bile performans yoksunu bir motor tek iyi yanı sıkıntısının az olması oda sıkıştırmazsan motoru sıkıştırırsan deli dehşet bir yağ yakma çıkıyor ortaya ortalamanın üstüne çıkıyor onun dışı bom boş sıkıntısız diye eşşeğe binilecek diye bir kaide yok o zaman at arabalarını...
  2. Ruffian

hocam o bakımdan değil performansın düşüklüğü bakımından.
  3. Ruffian

orası öyle tabi.
  4. Ruffian

en iyi dizel bana göre Jaguarın XE de kullandığı 2.0 Dizel motoru sanırım land rover ile ortak yapımdı çoğu kişi memnun ve aşırı torklu Mercedesin dizelleride bana göre çok iyi torku vs. BMW nin de dizelleri çok iyi sadece BMW zibidilerin elinde çok geziyor hurdaya dönüyor araç onun dışında ki...
  5. Ruffian

1.4 yeterli 2.0 dizel için sportif modda 50 nm daha tork ekliyor araç kendine XDrive in yoksa zor yersin. 1.8 TB ile deneme bile derim. 1759671199 dizel denk istersende XE 2.0 Dizelle kalk zaten sattırır o aracı sana yüksek ihtimal.
  6. Ruffian

Hocam 3 silindir fındık motor ama yolda aklını alır. 1759464844 1.8 TB gibi motorlarda senin katilin olabilir Benzin ile dizel çok denk değiller performans da. 1759464940 Hocam dizel artık saçma hem pahalı bakımı pahalı kalitesiz mazot çok etkiliyor yavaş sesli sarsıntılı ve keyifsiz...
  7. Ruffian

Ama Mercedesde işte Toyota reno pejo gibi markalarda olmuyo Mercedes dede ya Aşırı masraflı ya aşırı pahalı. 1759434336 Amerikanlar acımasızca 6.3 gibi çılgın motorlara biniyorlar biz hala az yaksın diye bir yerlerimizi yırtıyoruz.
  8. Ruffian

Tır kamyon vs. Dışında dizele hiç gerek yok hem masraflı hem yavaş az yakıyor düşük devirde yüksek tork Cart curt 2.0 dizel alırsan tabi ki gitsin bir zahmet ama 1.4 turbolu benzinden boyuna fark yer ve 1.4 benzinden fazla yakar 1.4-1.5 dizellerin nasıl sürüm sürüm süründüğünü görüyorsunuz 1.0...
  9. Ruffian

Merhabalar bunu dizel araç kullanırken yazıyorum ve merak ettiğim için soruyorum binek araçlarda dizele ne gerek var? çünkü ne ivmelenmesi iyi ne hızlanması otobanda yollar ölüm gibi gelmeye başlıyor ve en zorunuza giden 1.0 tsi diye bir zıvana yapmışlar adam tozunu yutturuyor bana 1.4 turbo...
  10. Ruffian

Kaza yaptım lütfen yardımcı olun

hocam bi bakın lastiğe giren bir şey varmı yolda bir şey varmı ona göre şikayetçi olup masrafınızı karşılatabilirsiniz diye biliyorum.
  11. Ruffian

300K Araba Önerisi :3

Fiat, Reno, Dacia Hyundai varsa Ford bakın derim pejolara çok bakmayın derim. 1755102265 300 bine zor bulmak bide km düşürülmüş olur sahta ekspertiz yaptırır yani her türlü pislik çıkar bu paraya tavsiyem kilometreyi 200-300 yapmanız iyi kullanılmış Hyundai ve ya Toyota çıkar.
  12. Ruffian

Öğrenciye 800-900 bandı araba

Eniştmde var hocam amarok felaket hor kullanıyo daha masrafı çıkmadı çok şükür manuel alacaksanız alın tavsiyem dsg ye 2. El de cok bulasmayin.
  13. Ruffian

Amarok gibi pick-up da alıp arka vererek aralardan gitmekte zevklidir hocam haberiniz olsun arabanın kasa büyük bir de 2.0 motor çift turbo olunca atik oluyor güzel bi kalkış hissiyatı var dışardanda bakınca uf lan makineye bak o kasayla sağlam gidiyor dedirtiyor. 1752235187 bomboş km biraz...
  14. Ruffian

hocam normalde güzel bir şanzıman ama çok bakım isteyen bir şanzıman ve 2.el alıyorsunuz ne kadar bakım yapıldı özenle bakmak lazım dsg ye ki sorun çıkarmasın ama önceki sahibi şanzımana bakım yapmadıysa dsg nin sorunu bitmez. 1752234629 hocam temizini bulmak aşırı zor adamlar arabayı çarpışan...
  15. Ruffian

hocam civic lerin geneli ağır hasar kayıtlı ya da 3-5 değişenli onun dışındada geneli 3 parçadan fazla boyalı temizini bulmak zor kilometreler uçuk zaten düşük kilometreleri bile hasar kayıtlı utanmasalar fabrikadan hasar kayıtlı çıkaracaklar.
  16. Ruffian

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fiesta-red-temiz-ozel-plaka-1253834969/detay genç için özel yapılmış gibi 1.0 motor ama canavar gibi ama detaylı bakmak lazım. 1752232407 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kusursuz-tertemiz-bmw-116-1250600692/detay arkadan...
  17. Ruffian

Yardım A4 2017 model 1.4 tfsi alınır mı

Sağlam pahalanmış R line lar 2 milyondan aşşa yok ama çok şekil duruyolar.
  18. Ruffian

Yardım A4 2017 model 1.4 tfsi alınır mı

varsa Passat R line olabilir bu paraya ya da Golf R line hangisi uygunsa. 1749844138 Audilerin trigerleri biraz atmaya meyilli Allah muhafaza fazlaca masraf çıkarabilir. 1749844184 Audi alacaksanız 1.6-1.4 değilde biraz daha yüksek motorlarına bakın bu motorlarda trigerler dandik.
  19. Ruffian

Modding ⚓Fiat Egea Transformation Widebody⚓

Türkiyede ne kadar boş beleş araba var tutuyor zaten anlamadığım şekilde taş gibi araçlar dururken millet boş kasa clio'a yöneliyor yada elektrik arızası bitmeyen megane ye 600-700 bandına taş gibi giuliettalar dururken stock 170 beygir taş gibi araba.
  20. Ruffian

Modding ⚓Fiat Egea Transformation Widebody⚓

aslında egea yerine Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB ile de uğraşabilirdiniz.
Geri