Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Citroen c-elyese mi pejo 301 mi ?

Peki sizce symbol 1.5 dci touch paket alırmı bunlar arasında hangilerine tercih etmeliyim veya en son secenekmi olmalı mesala symbol mu yoksa c Elyese arasında hangisini tercih ederdiniz
  2. S

Peki bu ikisimi yoksa touch paket 1.5 dci symbol mu 1732704892 Peki bu ikisimi yoksa touch paket 1.5 dci symbol mu 1732704902 Peki bu ikisimi yoksa touch paket 1.5 dci symbol mu
  3. S

ARKADAŞLAR yeni konu açmayayım tekrar Fluence ve egea 1.3 arasında kalsaydiniz hangisini, neden tercih ederdiniz 120k km de
  4. S

Yol tutuşu olarak Citroen bir tik daha iyi demişti bir arkadaş doğruluk oranı nedir
  5. S

Arkadaşlar merhaba bu iki araba arasında siz hangidino tercih ederdiniz ikiside hemen hemen aynı araba biliyorum ama sonuçta bi seçim yapsanız hangisini alırdınız
  6. S

Öneri 500-600 arası araç önerisi

Opel Astra lar sizce nasıl çok yakıyor ama onlar da işte
  7. S

Hocam focusda bakıyorum ama zor işte bulması bu fiyatlara
  8. S

Hocam çok şey değilde mesala Fluence kötümü sanayiye de çok girmez aile ve hemde genç arabası dedim 130k km de senin dediğin arabalar 200k km'de birazdaha pahalı arabalar normalde benim fiayata göre
  9. S

Hocam o fiyata bulunmuyor çok eski oluyor yani tükenecek nerdeyse 850 k olsa 1.6 alırım Corolla alirim zaten yeni kasa
  10. S

Kanka dediğin iki arabada 200k km de aile arabası olmasını istiyoruz Fluence işte linea egea c-elyese 301 bunlar arasında en mantıklısı veya alternatif varmı düşük km de fluence mesala hangi modeli alinir 1.5 ve 1.6 var bide iste paletleri var mantıklı olanı arıyorum o amaçlı
  11. S

Yine ben yine ben yine ben merhaba arkadaşlar sürekli konu açıyorum ama 500-600 arası en mantıklı arac hangisidir sizce sanayiye gitmeyecek az yakan çok kaçan aile arabası ama aynı zamanda bir genç arabası aklımds 301 c-elyese egea 1.3 bulurnursa çok fazla yok ve Renault Fluence bunları 140k km...
  12. S

Öneri 400-450k arası alınabilecek en mantıklı araç

Nedeni nedir hocam reni gurubunda clio ve symbol var hangisini tercih ederdiniz ve neden her tavsiye benim için iyi olur
  13. S

Öneri Kaliteli ekspertiz önerisi ?

Evet hocam öyle herkes birbirine kazık atma dersinde daha iyi bir ekspertiz varken nie bilinmeyen bir yere gideyimki bana göre yapıyı demişsin de ne alaka onu anlamadım tüm insanların içini biliyormusun 1731936930 Otorapor aklıma yattı başka ne önerebilirsiniz pilot garage mesala nasıl sizce...
  14. S

Ekspertiz şart zaten 450 line için acaba düşük bir fiyat mı ama 500 llsa keşke bütçe sizce en mantıklısı nedir
  15. S

Hocam şöyle ilerde bir sorun çıksa bile dediklerim den hakkımızı tekrar alabiliriz sizin dediğinizi de not aldım ama yaşadığım yer de olduğunu dusu 1731936256 Adamların tüm illerde bayisi varmış galiba yanlidmi baktım acaba ama Azerbaycan flanda yazıyor du anlamadım
  16. S

Hocam arabayı tekrar satacağız oyüzden satılabilecek bir araba olmasını istiyoruz 400-450 k arası en mantıklı linea gibi geldi bana o fiyata reno clio ve symbol de var ama
  17. S

Merhaba arkadaşlar artık günümüzde kims düzgün işini yapmadığı için ekspertiz dede sıkıntılar çıkıyor bundan dolayı bilindik ekspertiz lere köklü ekspertiz lere yönelmek lazım Giresun'da yaşıyorum benim bildiğim tarcanlar ve gökçe ekspertiz var baya görünüyor sosyal medyada ama bunlarda...
  18. S

Hocam işte normale katılım eve flan giricektik peşinat ile ama transit var bizdede satsak arabasız kalcaz birde bu arabadan acilen kulturmamiz lazım Araba ortak mal oldu iyice al satta gitmesi lazım alacağımız arabanin hemen hemende aynı değere satabilmemiz lazim 1731847938 Al satta en çok...
  19. S

Hocam al sat değilde biz focus ve megan 4 düşünüyoruz ama 1 sene arabasız kalmayız elimizdeki transittende kurtulmak istiyoruz yani aldığımız arabayı ayni değerinde satabilmemiz lazım pek uzun yillar kullanmayacağız hoş olsun aile arabası olsun 1-2 senelik kullanırız veya kullanmayız belli değil...
  20. S

O paraya düzgün Fluence bulunmaz bence iyi bir fluence için 500-650k arası bütçe gerekli diye düşünüyorum 1731846929 Ozaman linea symbol ve clio bakacağım bu 3 secenek en mantıklı seçenek galiba lineanon bildiğim kadarıyla kronik sıkıntısı yok ama clio ve symbol de kronik sıkıntılar varmı
Top Bottom