Arama sonuçları: *

• Users: Sheader
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Sheader

Peugeot 2008 carplay bağlantısı

2020 model Peugeot 2008 iç var CarPlay bağlantısı sadece kablo ile oluyor sanırım bunu kablosuz şekilde yapicak adaptör falan varmı
  2. Sheader

2008 vs kamiq vs tcross vs troc

Kazik derken neyi kast ettiniz ağırlığını ve motorun arabaya yetmemesi mı yoksa fiyatına göre sunduğu özelliklerin dusuklugunu mu
  3. Sheader

Niçin troc diyorsunuz 1724329922 Peki troc olmazsa neden 2008 dediniz
  4. Sheader

bu 4 aractan hangisi daha mantıklı olur 0 değil 20-21 model 1.1-1.3 civarı bir bütçe çıkartabilirim wolksvagen suvlari hangisi iyi bilmiyorum isim olarak biliyorum ben şu anda kamiq düşünüyorum sizce ?
  5. Sheader

T cross vs kamiq vs Puma

Yeni olması daha iyi olur dimi
  6. Sheader

T cross vs kamiq vs Puma

Tam detaylı araştırma yapmadım Aşşağı yukarı aynı fiyatları 2021 model civarında 1723033150 Hocam peki 2018 karoq mu 2021-22 kamiq mi
  7. Sheader

T cross vs kamiq vs Puma

Arkadaşlar bu 3 arabadan sizce hangisi ?
  8. Sheader

toyota chr alınır mı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-toyota-yakit-derdine-son-sifir-ayarinda-2018-dynamik-1167168093/detay şu tarz bi chr dusunuyorum alınır mı herhangı bir kronık sorunu varmıdır bıde 1.2 turbo benzinlisi çok yakar mı
  9. Sheader

maximum 1.1m a araç arıyorum

hocam bızde 2 tane tıcarı var transıt custom ve jumpy ıkısıde otomobıl ruhsatlı
  10. Sheader

transıt connect var zaten bızde 1720284016 chr nasıl olut?
  11. Sheader

olmaz
  12. Sheader

aradıgım bı model yok suv veya otomobıl fark etmez sadece ı20 gıbı hatchback olmasın az yaksın değişen boya olmasın dusuk km olsun
  13. Sheader

Araç Kiralama Hakkında

Valla Bende kiralamak istiyorum ama stajyer ehliyetinden vermiyorlar
  14. Sheader

Araç Kiralama Hakkında

Sanırım 21 yaş sınırı vardi araç kiralamada
  15. Sheader

Araba piyasası nolcak böyle

Piyasa durgun ve fiyatlar düşüyor geçen ay sattığımız arabanın şu anki fiyatı 100-150k altında
  16. Sheader

Airbag açmış Honda civic alınır mı

Evet
  17. Sheader

Evet anlatmak istediklerini anladım teşekkür ederim ben başka araç bakayım olmazsa
  18. Sheader

Benim arabama 790.00kendi arabasına da 1.155.000 sayıyor
  19. Sheader

Hocam araç yükselteceğim i20 satılmıyor takas ile arkadaştan almayı düşünüyordum
  20. Sheader

bi arkadaş da 2020 model Honda civic var bende de i20 2021 var takasa girip üstüne 365k üstüne para vereceğim ancak airbag benim kafamı karistiyor ufak bir çarpa sonucu araç airbagi açmış kendisi airbag ustasına falan götürmüş airbag çalışıyor sorunsuz falan dedi ama genede kafamı karistitor...
Top Bottom