Arama sonuçları: *

• Users: Shenba
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Shenba

500-600K İlk Araba Önerisi

Toyota corolla auris yaris bakabilirsin, Renault grubuna bakabilirsin, Kia grubuna bakabilirsin. Sorunsuz arabalar ama arabayı alırken iyi baktırman lazım. Kurumsal bir expertize sok iyice incelet.
  2. Shenba

Başlangıç için düşük bütçeli otomatik araba

toyota auris veya yaris ford fiesta opel corsa bakabilirsin. Fazla masraf açmaz satışı kolay kendini geliştirdikten sonra değiştirirsin.
  3. Shenba

Yardım 1.3M civarı araç tavsiyesi

2020 üstü Toyota Corolla yıllarca sorun çıkarmadan binersiniz. Sorunsuz ve yakışıklı arabalar.
  4. Shenba

400-500 Arası Otomatik Araç Önerisi

Toyota corolla bakabilirsin, Renault grubuna bakabilirsin, Kia grubuna bakabilirsin. Sorunsuz arabalar ama arabayı alırken iyi baktırman lazım. Kurumsal bir expertize sok iyice incelet.
  5. Shenba

Yardım 1.5 Milyon civarı araba önerisi

Bulabilirsen o fiyata Lexus al, alabileceğin hiç bir araba o arabanın üstünde kalite sunmaz.
  6. Shenba

VW Jetta Alıcam yardım

Eski jettası olan biri olarak tek kelime ile uzak dur. Gereksiz masraflarından bıktırıyor. 2016 üstü al bir corolla yada civic kevfine bak. Şimdi nedesek boş gelecek ancak kullanmaya başlayınca anlarsın.
  7. Shenba

Öneri 1.2m sedan öneri lazım

Renault, toyota, honda grubundan herhangi bir araba olabilir. Masrafı az güzel arabalar.
  8. Shenba

2023Peugeot 308 Alınır mı?

Dostum ben peugeot almam, nedeni ise sıkıntılı araçlar 1 2 model düşük japon arabalarına bak derim. Honda civic hem genç işi hemde sorunsuz arabalardır. Uzun süre sanayi yüzü göstermez rahat binersin. Bende honda city var yaşım itibari ile bana normal geliyor. Mazda türkiyeden çıkmasaydı mazda...
  9. Shenba

Arabanın tavanını kaplatmalı mıyım?

Ben yasal prosedürü anlattım. 2 trafik kontrolünde ruhsatta tek renk geçtiği için kıl birine denk gelirsen söktürebilir veya ceza yazabilir. Benimde nissan xtrail beyaz tavanda siyah kaplama var muayeneden geçtiği halde kenarlarında tavan rengi siyah diye söktürmek zorunda kaldım. Polisin...
  10. Shenba

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

O adama söv say dalga mı geçiyorsun diye Yasalar bu dediğin durumu düzenliyor, vasıfsız veya işi yeni öğrenen kişinin alacağı ücret olarak asgari ücreti belirlemiş ve sigorta yapma zorunluluğu getirmiştir. kanunların dediği hiç bir çalışan asgari ücret altında sigortasız çalışamaz!!!! Bunu...
  11. Shenba

Tabii ki işletilir. Ancak bunu kaplama olarak değilde boya olarak işletmek daha mantıklı. Kaplama ile yapacaksan 1 Faturanı sakla ve plakanı muhakkak faturaya işlettir. 2 Renk değişiminden sonra aracı muayeneye sokman gerekiyor 3 Muayene den sonra renk değişim evraklarını notere götürüp...
  12. Shenba

Tabi yapabilirsin ancak şöyle sıkıntılar yaşayabilirsin. 1 muayeneden geçmez 2 trafik kontrolünde ruhsatta tek renk geçtiği için kıl birine denk gelirsen söktürebilir veya ceza yazabilir. 3 Kaplama yaptığın yerin boyası güneşe veya koşullara daha az maruz kalacağından renk değişimi olabilir 4...
  13. Shenba

400k - 500k Arası Araç Önerisi

Renault Clio dizel 1,5 veya benzin 1,2 sorunsuz araçlar. 2013 2015 arasında yorulmamış araçlar mevcut. Sarı siteden incele aklında bulunsun. Dizel performansı iyidir yakıtı çok iyidir. Benzinli olan yakıtı az ama performans fazla iyi değildir.
  14. Shenba

Renault Master mı Ford Transit mi ?

2017 Ford tourneo connect kullanmış ve ardına fiyat 2022 fiat doblo 120+ geçince ford un gücünü anladım. Yakıtı biraz fazla ama ford un tadını gücünü vermiyor.
  15. Shenba

Yarın direksiyon sınavım var

Ayağını fazla sıkmayan Spor ayakkabı giy, heyecan yapma, Hoca seni konuşturmaya çalışır fazla konuşma, konuşurken arkanı dönme, Direksiyonu çift elle tut, dönüşlerde sinyal ver, ışıklara dikkat et, eğer manuel kullanacaksan ayağını debriyajda fazla tutma, aynaları lastikleri kontrol et, Sağa...
  16. Shenba

Buji ve hava filtresi değişir mi?

Kısaca anlatayım kardeşim. Aracında daima orijinal parçalar kullanmaya çalış. Küçük fiyat farkları büyük zararlar açabiliyor. Bujilerini daha kuvvetlilerle kaliteli değiştirmek fayda sağlayabilir. Ancak filtreler çok önemli orijinal parça kullan. Eğer değişim yeri kolay ise kendin...
  17. Shenba

Öneri 1m bütçe araba önerisi

Daha iyisi olmaz diye sanıyorum.
  18. Shenba

Max 170K araba önerisi

İş arkadaşım uygun bu fiyat aralığına araba bakarken Rover 25 bir araba buldu. 80bin civarı bir fiyatı vardı. Arkadaşın bütçesi 150 160bin felandı sanırsam araba bazı arızaları vardı a dan z ye tüm bakın onarımı yaptıktan sonra ( motor alt takım kaporta vs vs ) 115bine arabayı tamamladı geçen ay...
  19. Shenba

255.000 TL ye araç önerisi

Uzun süredir Mazda 3 1.6 touring kullanan biri olarak Mazda 3 bu serisini gönül rahatlığı ile önerebilirim. Bir çok Araba aldım Mazda kadar sağlam arıza çıkarmayan bir araba görmedim 5 yıldır sadece yağ değişim triger ve kayışları değişti. 100bin kilometre fazla yol yapmışımdır. Beni üzecek hiç...
Geri