Arama sonuçları: *

• Users: Shiroo
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Shiroo

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

maalesef anlatamıyorum insanlar kendilerini Amerika Fransa İngiltere ile kıyaslıyor keşke olsa fakat Türkiye de kimse işi bilmeyene o parayı vermez çünkü çok fazla işsiz var işi bilen biri bile asgari ücrete çalışırken gidip de işi bilmeyeni asgari ücretle yetiştirmez kimse...
  2. Shiroo

hayır sadece olacakları söylüyorum eğer inanmıyorsanız gidin bir araba tamircisine hiç bir iş bilmiyorum yarın başlayabilir miyim deyin asgari ücret bandında söylerse söyleyin beraber çalışırız? tekrar söylüyorum keyfimden değil maalesef olanlar bunlar keşke olmasa ama ülkemizde bunlar çok yaygın...
  3. Shiroo

bakın aynı dili konuşmuyoruz bende kesinlikle asgari ücretin altının verilmesinin yasal olmadığını savunuyorum zaten, size diyorum ki işi bilmiyorsa adamlar yine vermeyecek şikayet de edilse adamlar umursamıyor bir işlem yapılmıyor yani keşke sizin dediğiniz gibi olsa ama olmuyor ben burada...
  4. Shiroo

Böyle saçmalıkları normalleştirmeyin mi :D amerika da mı yaşıyorsunuz yoksa Türkiye de mi? Türkiye de "Çırak" kelimesi sanayide baya popülerdir sizden üniversite diploması istemiyorlar orada bilgi istiyorlar dediğim gibi gönül ister ki arkadaşımız asgari ücret üstü alsın ama istese de özel...
  5. Shiroo

yasal hakkı değil stajyer maaşı veriliyorsa asgari ücretle kimse seni işe almaz yanlış anlamayın bunu keriz olduğumdan değil özel sektör olduğundan diyorum kimse iş bilmeyen birini asgari ücretle işe almaz kendiniz olsaydınız alır mıydınız? stajyer gibi asgari ücretin 3te 1 ine çalıştırır...
  6. Shiroo

bu gibi durumlarda 3 seçenek var, 1 Okumak istediğin mesleği kazanıp o bölümde ilerlemek, 2 kendini geliştirecek bir işte yetişmek, 3 geleceği olmayan ama aylık olarak seni kurtaracak kasiyerlik tarzı işler, anlaşılan 2 ve 3 arasından tercih yapman gerek paraya sıkışık değilsen bu işi az da olsa...
Top Bottom