Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

Ehliyetsiz araba kullanma

Ehliyetli ya da ehliyetsiz karışılmış bir kaza varsa her iki tarafında kusurları incelenir ve kusurlar yazılır. Ehliyetsiz sürücü asli kusurlu sayılmaz ama ehliyetsiz araç kullanmaktan ve takibi kural ihlallerinden yüklü cezalar alacaktır.
  2. SorryImSoBussy

Öneri toyota corolla 2023 vs cherry omoda 5 2023

Corolla da çok fazla kaza sırasında airbag açmama durumu söz konusu. Bunlardan birini yaşadım. Corolla hybrid ile araba pert olmasına karşın hava yastığı açmadı. Yolda sanayiye giderken ışıkta bir corolla durdurup kendisinin de airbaglerinin açmadığını söylediğinde, Toyota ın güvenliği gözümde...
  3. SorryImSoBussy

Yardım IETT'de fiziksel karttan sanal karta para nasıl aktarabilirim?

Mobil uygulamada yok yalnız yanlış hatırlamıyorsam başvuru yapınca aktarım yapıyorlardı.
  4. SorryImSoBussy

Benzin aldıktan sonra motor bozuldu

Öncelikle geçmiş olsun. Çok sinir bozucu bir durum. Yanlış yakıt koyulmuş bariz belli. Bu tür şeyler olabilir bir anlık dalgınlıkla. Senin pompacıya ne dediğin hiç önemli değil. Plaka tanıma sistemi ile zaten zınk diye çıkıyor e aracın yakıt türü. Neyse. Yapılacakları söylüyorum. Motor...
  5. SorryImSoBussy

Araba trafık cezasıı

Vergi dairesinden bak. En doğru sonuç ordan çıkar.
  6. SorryImSoBussy

Dünyanın En Hızlı 5 Otomobili

Şu konuları copy paste yapmayın ya artık. Hızı ölçülmüş tek araç 1. Sıradaki. Diğerleri ibre değerleri. Chiron un ibre değeri bile yazılmamış. Başka bir aracın ibre değerine dair bir not düşülmüş.
  7. SorryImSoBussy

Trafikte dönel kavsaklara verilen isim

Ada diyorum. Adanın etrafından dön, 3. çıkıştan gir. Baba'yı ilk defa duydum. 1660826923 Döner diyenlerde varmış. Onu da en başta öyle sanıyordum, meğersem Dönel Kavşak'mış.
  8. SorryImSoBussy

Kırmızı ışıkta geçen Yaya.

Araç sahibi minimum %8 kusurlu. O kesin bir şey. Çünkü kurallara göre aracın sahibi konu ne olursa olsun aracın içinde sürücü olduğu için %8 kusurlu sayılır. Belki son zamanlarda değişmiştir bilemem. Kırmızı ışık, yaya geçidi olup olmaması üst geçit olup olmaması, sürücünün hızı gibi etkenler...
  9. SorryImSoBussy

Yardım Yolculuk İçi̇n Sağlam Bi̇r Navi̇gasyon Programi Öneri̇si̇

Çok oyalanarak gitmişsin. Kırklareli Fethiye arası 1k falandır. Gezerek 1.5 olur ama. 1 hafta da çok ya. Türkiyeyi gezersin o süreyle :) Biz istanbuldan 10 saatte gitmiştik geçen yaz.
  10. SorryImSoBussy

Yardım Yolculuk İçi̇n Sağlam Bi̇r Navi̇gasyon Programi Öneri̇si̇

4k km nerede yaptın ya. İstanbul Erzincan arası 1.300 km. Yandex Navi en iyisidir çevrimiçi olarak. Daha hatasız, daha stabil ve daha nokta atışı verirler gösteriyor. Google maps GPS de yolları birleştiriyor ya da seni yan yolda olmana rağmen ana yolda gösteriyor çoğunlukla. Benim başıma hep...
  11. SorryImSoBussy

Mercedes in kilosunun fındıktan ucuz olması...

Ek olarak Türkiye'de bulunan birçok fındık üretim bahçesinin sahibi, İtalya'nın en zengin ailesi olan Ferrero ailesidir. (Nutella'nın sahibi)
  12. SorryImSoBussy

Yarı otomatiğin otomatikten farkı ne??

En net ve belirgin özellik, vites geçişlerini tam otomatikte otonom sistem debriyajı ayarladığı için hissedilmeyecek düzeyde yapılırken, yarı otomatikte bu hissedilir. Tork , güç kayıpları ya da yokuş kalkış avantajları vs farkları da var tabii.
Top Bottom