Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Airbag açmış Honda civic alınır mı

2021 model araç + 365k ya 2020 model mi alacaksınız cidden?
  2. SucukEkmek

Yardım Otomatik şanzıman yağsız kalınca yüksek viteslerde cırt diye ses çıkarır mı?

Arkadaşlar arabada yüksek viteslerde geçerken cırt diye ses çıkıyor yağdan mıdır.
  3. SucukEkmek

Yardım ACİL! Renault Megane 3 EDC Otomatik Vites Yüksek Viteslerde Geçerken Metal Sürtme Sesi

Arkadaşlar araçta yüksek viteslerde vites arttırırken metal bir sürtme sesi geliyor. 13 ay önce şanzıman beyni değişti 17 ay öncede Diferansiyel bilyaları değişmiş. Şanzıman yağı ne durumda bi mi yorum. Sizce neyden kaynaklı olabilir? Buradaki ustalar (köyde) anlamıyorlar. Eve dönene kadar...
  4. SucukEkmek

Yardım Engelli raporu ile 520k ya alınabilecek araçlar

Hocam bizim akrabada engelli raporuyla dediğim arabayı almıştı ondan dedim. 1692735789 Ama baya oluyor zam gelmiştir kusura bakmayın
  5. SucukEkmek

Yardım Engelli raporu ile 520k ya alınabilecek araçlar

Cherry tiggo 7 olabilir.
  6. SucukEkmek

Yardım Megane 3 Otomatik Vites EDC Şanzıman Vites Geçişlerinde Ses Problemi

Götürücem hocam da yine de sorayım dedim. 1692568129 Hocam araç 194.000 km de Biz 190.000 km'de aldık Şanzıman bakımı bizdeyken yapılmadı biz almadan araç sahibi yaptırmış daha zamanı var. içinde bir defter var ancak bakmadım onda yazıyodur muhtemelen Olabildiğince şanzımanı zorlamamaya...
  7. SucukEkmek

Yardım Megane 3 Otomatik Vites EDC Şanzıman Vites Geçişlerinde Ses Problemi

Arkadaşlar çoğunlukla yokuş çıkarken nadiren de olsa inerken yapıyor. Düz yolda hiç yapmıyor. Otomatik vites aracın vites geçişlerinde cırt diye ses geliyor? Neyden kaynaklı olablir. Ayrıca tamir masrafını da sigorta veya kasko karşılar mı? 1692566840 Bi de aracı çalıştırırken sert bir şeye...
  8. SucukEkmek

Hangi arabayı seviyorsunuz

Passat B8
  9. SucukEkmek

Yardım Bu Normal Bir Şey mi?

Evet hocam öyleymiş sanırım normal bir şey yani teşekkürler iyi geceler :)
  10. SucukEkmek

Yardım Bu Normal Bir Şey mi?

Arkadaşlar Megane 3 2012 otomatik vites araçta ayağımı gazdan çekince araç kendi kendine gaz veriyor bu normal bir şey mi? Yokuştayken yaşadım bu olayı ancak araç bildiğin gaza basıyor devirleniyor yani. 1690316284 Frene bakmazsan durmuyor ama yokuş kalkış desteği mıdır anlayamadım?
  11. SucukEkmek

Yardım Bu Lastiğin Değişmesi Gerekir mi?

Tamam hocam baktıracağım lastikçiye teşekkürler 1689439743 Bende öyle düşünüyorum hocam baktıracağım teşekkürler
  12. SucukEkmek

Yardım Bu Lastiğin Değişmesi Gerekir mi?

Arkadaşlar bu lastiği değiştirmem gerekir mi? Kaldırıma sürttüm :D
  13. SucukEkmek

Max 180k aile arabası öneri

160'a aralıkta corolla 1.6 gli special 1998 otomatik vites satmıştık piyasası 200 - 230 civarı galiba, bütçe çıkıyorsa alabilirsiniz çok kaliteli araba
  14. SucukEkmek

550 bin TL otomatik aile aracı önerir misiniz ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2013-megane-sport-tourer-1.5-dci-110-hp-privilege-edc-180.000-km-1090991142/detay
  15. SucukEkmek

Yardım Araç alacağım ciddi yardıma ihtiyacım var

Megane 3'lere bakabilirsin :)
  16. SucukEkmek

Yardım APP Plaka Cezası var mıdır ?

teşekkürler arkadaşlar iyi forumlar :)
  17. SucukEkmek

Yardım APP Plaka Cezası var mıdır ?

Arkadaşlar app plaka yaptırmak istiyorum ama cezası var mı bilmiyorum. muayeneden geçmediğini biliyorum çevirmede cezası var mı ? 1670782260 up up up up up up
  18. SucukEkmek

Yardım Araba için MAX 150 TL'ye kadar Telefon Tutucu & Şarj Aleti

Arkadaşlar ikisi için toplamda 300 TL verebilirim. Önerileriniz nelerdir ?
  19. SucukEkmek

Öneri Babam için 350K - 400K arası araba önerisi

hocam koyu renklerde araç çok sıcak oluyor diye açık renk istiyor babam
  20. SucukEkmek

Öneri Babam için 350K - 400K arası araba önerisi

Arkadaşlar babama 350 - 400K arası altı yüksek otomatik vites açık renk araba lazım ne önerirsiniz ?
Top Bottom