Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Araba alırken dolandırıldım yardım.

babamla araba bakarken galeriden araba alınmaz diyordu bende anlamıyordum geçmiş olsun
  2. TinerciAlper

Sizce TOGG alınır mı? ?

Hayir alinmaz
  3. TinerciAlper

Hayalinizdeki Araç !

4. TinerciAlper

Kaza Yaptım Ne Yapacağım

Evet gereksizdi yaptigi 1747861375 Kalkmis boya duzeltme olmuyor
  5. TinerciAlper

Kaza Yaptım Ne Yapacağım

Adama yaptiricam hasarimi eger boyasiz yapiyorlarsa yoksa sikinti 1747856076 Hocam ufak birsey icin arabama tramer isletmek istemiyorum adam inkar etmiyor kabul ediyor zararimi karsilasin yeter 1747856083 Eyw hocam
  6. TinerciAlper

Kaza Yaptım Ne Yapacağım

Adama ulaştim polis ve tutanakta hicbirsey yok rezalet haber sayfasina attim ilcenin oradan buldum kasko bozdurcakta bi hasar yok 3000tl teklif etti ama farkli bir ucret talep edecegim camurlugumda derin bir gocuk var
  7. TinerciAlper

Kaza Yaptım Ne Yapacağım

Niye oyle birsey yapayim ki adam kacti belki ehliyeti yok belki sarhos carpip kacmayi yanina birakip nihe cebimden yaptirayim
  8. TinerciAlper

Kaza Yaptım Ne Yapacağım

Soyledim zaten ama sacma bi tutanak tutmuslar
  9. TinerciAlper

Kaza Yaptım Ne Yapacağım

Kameralar gormuyor tutanagi polis doldurdu sadece benim bilgilerim var
  10. TinerciAlper

Kaza Yaptım Ne Yapacağım

Merhaba dun 16 sularinda seyir halindeyken berbat bi kaza gedli basima inip fotograflari cekip adama saga cek tutanak tutcaz dedigimde sen haksizsin diyip kacti polis cagirdim 1 saat 40 dakika sonra gelen polis tutanak tuttu ancak tutanakta hakli haksiz birsey yazmiyor ve ne yapacagimi...
  11. TinerciAlper

Yardım Megane 4 1.5 dcie de 1000 km sonra yağ eksiltiyor

dostum sadece sorunu yazıp bize tahmin etmemiz gerektiğini söylüyorsun kaçıyorda olabilir yağ yakıyorda olabilir bunu bilemeyiz arabanın altına bak uzun süreli parklardan sonra yerde varsa karter motorda varsa keçeler yada turbo olabilir arabanın performansı arttıysa ve beyaz duman üflüyorsa...
  12. TinerciAlper

Yardım 700bin₺ kadar alım satımı kolay temiz araba.

wv polo honda civic toyota corolla accent blue egea 1.6 mjet aklima suanlik gelenler daha fazla detay verirseniz eleriz otomatik hatcback sedan benzin dizel gibi gibi
  13. TinerciAlper

Egitim almadan ehliyet alabilir miyim

????? Babanin ehliyet aldigi zamanda degiliz bu kadar liyakatsiz bi sistemde ehliyet aldi diye sende mi ayni sekilde almak istiyorsun bir prosedur ve 2 sinav var asamali olarak zaten dunyanin en kolay sinavi pasa pasa gireceksin
  14. TinerciAlper

Egitim almadan ehliyet alabilir miyim

1 haftada hersey olmuyor
  15. TinerciAlper

500-600K Arası Otomatik Araç Önerisi

1.2tsi pololara bak
  16. TinerciAlper

Araba Kaldırma Sorunu

2. basışında nasıl stop ediyor anlamadım ama benim araba dizeldi full debriyajla kaldırıyordum parelel yeri falanda hep yokuş yukarı neyse araba sınavda 4 kişi yanımdada obez kadın imkanı yok kalkmadı debriyajla yokuş kalkış falanda yok can çekişmiştim
  17. TinerciAlper

580 bin tl ye honda fd6 premium alınır mı?

Benim aracim 110hp degil 90hp o halde hala keyifli 690a alinabilecek en mantikli aracti
  18. TinerciAlper

Dediginiz gibi araba cok cok performansli ne sollamada acaba gecemem diye düşündürmez rampada bayilmaz (rampada vitesleri cok gec atiyor dsg kronikmis cok bagirtiyor motoru) surmesi keyifli bir aractir kucuk oldugu icin makasa vsde geliyor ses sistemi yalitimi vs olsun kesinlikle civicten daha...
  19. TinerciAlper

Hocam cok keyifli kullanimi olan bir arac 1.2 polomda var civicten cok daha iyi kaciyor ancak dsgden hic memnun kalmadim cvt bile daha iyiydi dedirtti makyajlilarda vsa led stop vb farklar var elegancede ise deri koltuk ve sunrof farki bence civic icin dusuk bir fiyat sahsen asla o paralara...
  20. TinerciAlper

Dost 16 yildir kullaniyoruz bi yanlisini görmedik piyasasi hizlidir motoru uzun omurlu sanzumani saglamdir yalitimi biraz kotu yol sesi alir kaportasida biraz hafiftir ancak uzmeyecek bir arac 1742402731 Accent blue ile fd6yi kiyaslamak hata olur bence
Geri