Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Byd Fiyat Listesi Açıklandı 💵💶💷💴

2007 civicle tüplü ve mutluyuz şaka bi yana bu fiyatlara Türkiyede tutulmaz bu araçlar 1731752953 toggda öyle aman aman bi araç değil maleseff
  2. TinerciAlper

Siz olsanız hangi arabayı alırdınız? range porsche

kapalı otoparkta yatıyor hocam haftada bi çalıştırıyoruz sadece ondan öncede uzun yolda kullanıldı daha çok 43km 14 yıl önce almıştı bizimkiler geri kalan km bize ait
  3. TinerciAlper

boşver brzyi 2007 civic vereyim 68k kmde 1 parça boya hatasız piyasada bu km bulaman
  4. TinerciAlper

ben olsam panemeralarada bakardım düşük km varsa tabii ki onlarda ağırlığı olan araçlar mafya takılabilirsin bi özel plaka bi çakar ile
  5. TinerciAlper

babadan kalma 2007 civicle devam baba seneye reşitte oluyo araba ehliyetde alacak
  6. TinerciAlper

1.4 1.5 milyon arası araba önerisi

honda civic yada accord
  7. TinerciAlper

700-800k Araç Tavsiye

hocam aynı bütçede temiz leon golf bulamadık biz ya km fazla boş paket ya hasarlı bide 2013 oluyordu 2016 all star polo 1.2 tsi aldık eğer çok bi beklentiniz yoksa tavsiye ederim 1727555785 tabi ekliyeyim ben golfü 1.4 act motor bakıyordum sadece bmt motor istemiyordum ama nasip çok temiz olunca...
  8. TinerciAlper

Megane 1.3 TCe joy paket manuelden, icon pakete geçilir mi?

O paralara cikacaksaniz fe1 turbo civic oneririm patlak f30lardan cok daha kalitelidir
  9. TinerciAlper

Arabanın Altı Neden Paslanır

Anladim altina pütür mü atilmasi lazim 1720473233 14 yilda 25k km yaptik buyuk bolumu uzun yol araci cok temiz kullanmamiza ragmen pas olusmasi cok tuhafima gitti kuma vsde girmedi araba bi sanayiye ugramak lazim su pas icin 1720473267 Deniz kenari ildeyim
  10. TinerciAlper

Uzun süre değil yıllardır yatıyo araç yüzeysel ilk defa bu yıl gördük nerede ne yaptırmalıyız
  11. TinerciAlper

Merhaba bugün yağ bakımına gidince lifte kalktı araba orada gördük adam kullanmıyormusunuz arabayı dedi evet dedik belli altı paslanmış dedi.Arabanın altı neden paslanır veya nasıl geçer (2007 model araç)
  12. TinerciAlper

maximum 1.1m a araç arıyorum

2018 1.6 dtec civic sportback kasalar cok hos tasarima sahip ve bu fiyata alinabilecek guzel sorunsuz az yakan araclardan (cvt degil zf sanzuman var ingiltere uretimi sinirli sayida uretilen araclardan)
  13. TinerciAlper

Acemi biri için ilk araba önerisi

yaris olabilir küçüktür fazla bir şey beklenmez sanayi yoluda göstermez biz çok dandik diye vazgeçip bütçe arttırıp golf 2013 ile anlaştık
  14. TinerciAlper

Acemi biri için ilk araba önerisi

yaris bulabilirseniz auris sedan istersen corolla veya civic (fd6 civic alabilirsin) golf 1.6 tdi kmleri yüksek olur ama iyidir polo vsde düşünebilirsin
  15. TinerciAlper

Yardım İLK ARABA İÇİN TAVSİYELER

anneme (17 yıllık ehliyeti var ama düz yol harici süremez) 2013 golf tdi alıyoruz 655kya tavsiye ederim az yakar
  16. TinerciAlper

16 yaşında araba sürebilirmiyim

Çok kasmissin dost 18 oldugunda otomatik olarak yuklenmiyor bu bilgiler suan yapabilecegi kazayi 18dede yapabilir yasla alakasi yok gece sokakta surmesi uygun degil daha ehliyetim yok ama surucu egitim alaninda (sadece surucu kursu araclari oluyor polis denetiminde yaninda ehliyeti olan veli ile...
  17. TinerciAlper

16 yaşında araba sürebilirmiyim

24k cezasi var ehliyete 2.5 ayim kaldi ben bile tek cikmaya cesaret etmiyorum 17 falan olsan surucu egitim alanlarina ehliyeti olan bir buyugunle git derdim ama oradada polis sorun cikartir cunku yasin kucuk
  18. TinerciAlper

Öneri 750K Hatchback Araba Önerisi

Hocam duzgun golf bulamadik henuz giulietta nasildir dusuk km bulabilseydim volvo v40larda hosuma gidiyordu
  19. TinerciAlper

Golf 6-7 bakiyoruz hocam boya takintimiz yok agir hasarli olmasin onden kazasi olmasin yeter
  20. TinerciAlper

Hem hatchback degil ayrica 2007 civic deneyimimizden kalan o ayni motor kullaniliyor 1.5leri demiyorsan
Top Bottom