Arama sonuçları: *

1. T

El freni çekik iken arabayı hareket ettirmek.

10 metre gitmekten bir şey olmaz.
  2. T

Mercedes A180 mi Golf mü?

o paraya imkansız gibi bir şey ama yeni kasa bulabilirsen merc, eski kasa arkadaşın dediği gibi aman aman değil golf alınır onun yerine.
  3. T

Cherry Tiggo 8 mi Togg mu?

Bence de otomobil forumlarında sorman daha mantıklı olur. Ama fikir olsun diye söyleyeyim: ikisi de suv olsa da çok farklı araçlar kullanış açısından. Togg, tiggo 8 e kıyasla daha küçük hem bagaj hacmi olarak hem de yolcu tarafı genişliği açısından. Onun dışında elektrikli, menzil vs zaten...
  4. T

Çok acil tofaş tamponuna kedi girdi yardım

Hacı korkmuştur şimdi o biraz zor çıkar. Elini sokup alabileceğin bir boşluk varsa bir iş eldiveni felan geçir eline çek al. Korktuğu için tırmalayabilir.
  5. T

Motosiklete arkadan vurduk suclumuyuz?

Önüne bir kedi ya da çocuk atlayabilir ve bu yüzden fren yapması gerekebilir. Bu yüzden senin tepki verebileceğin mesafeyi koruman lazım arkadan takip ederken. Hata sende.
  6. T

Bu bölge pasta cila ile geçer mi?

Resimden çok belli olmuyor geçer gibi. 1712253853 Alttakini şimdi gördüm o boyayı kazımış gibi alttaki geçmez.
  7. T

Öneri 30-35K € avrupadan araba alacam sizce ne alinir

Günlük kullanmayı düşünüyorsan tabi ki S kasa. Normal kullanımda konfor ve depolama önemli olan. Bmw sürmesi muhtemelen daha eğlenceli olur ama günlük kullanımda yorabilir.
  8. T

Jetta'dan Nissan Qashqai'ye Geçtik

Kişisel tercih ben olsan jetta da kalırdım. Fiyatına göre çok iyi araba.
  9. T

Mercedes AVTR Yollarda

Tam böyle bir araç bakıyordum hemen çektim bir tane eywlh.
  10. T

Enişteler üzgün. Doblo, Türkiye'ye veda ediyor! 😟

Eniştelerin yeni gözdesi PSA artık, sıkıntı yok :D
  11. T

Arabanın süspansiyonunun sert olduğunu nereden anlarım ?

Ticariyse normal. Fazla ağırlık taşıyabilsinler diye fabrika ekstra sert süspansyonlar koyuyor.
Top Bottom