Arama sonuçları: *

• Users: Uğur
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Uğur

Adblue bozulması Dacia Duster 2023

Yok maalesef araçlardan anlamam sadece sorunu aratınca AdBlue diye çıkmıştı onu düzeltiyim dedim.
  2. Uğur

Adblue bozulması Dacia Duster 2023

Red blue değilde AdBlue olabilir mi acaba ?
  3. Uğur

Yardım 140K ya araba önerisi ?

Desene babamın duster hayali suya düştü dün bitek onu gösterebilmiştim. Güzel falan dedik gideriz alırız ama hiç senin bahsettiklerini düşünemedik.
  4. Uğur

Yukarıda benim attığım duster var onu da yorumlar mısın ?
  5. Uğur

Arabayı değiştirmemizin 3 nedeni var zaten. 1-Baya eskidi 2-1.9 oludğu için dizel i içiyor 3-Sıkıldık açıkcası. Yukarda baya araç birikti onları babama göstericem arada kaldığımız olursa da @Denizgezen hocam yardım eder misiniz ?
  6. Uğur

Hocam her türlü kaybediyor bu araç hem doblo tarzı değil bagaj küçük yani hem de model 2014 model bide sedan sevmiyoruz babamla.
  7. Uğur

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-dacia-dacia-duster-1.5-dci-6-ileri-2016-4x2-18-kdv-li-967622987/detay bu nasıl sence alınır mı 1637604285 Bunlar modefiyeli bide belirtmemişim kusura bakma ama arkası kapalı istemiyoruz.
  8. Uğur

Aynen şuanlık yeterli. Eskiden arabalarla aram iyidi merakım vardı da sonradan unutmuşum modelleri bile hatırlatmış oldunuz. Tekrardan teşekkür ederim babama gösterip arada kalırsak yine yazarım buraya. 1637591479 Berlingolar hoşuma gitti benim de ama 2015 model üstü bakıcaz.
  9. Uğur

Teşekkür ederim bunları da kaydettim fordun b-max ve c-max diye araçları vardı onları unutmuşum ben onları da gösteririm babama.
  10. Uğur

@Denizgezen @STC1 dacia dusterlar nasıl olur acaba babam onlardan bahsediyordu da 2015 model üstü ? Dusterlar hoşuma gidiyor diyordu.
  11. Uğur

link açılmıyor
  12. Uğur

dolu güzel ama kazaya karışmış diyor babam neder bilemedim gösteririm yinede
  13. Uğur

fiorino sıfırı 150k civarlarında 140k 2.el verilmez gibi geldi bana
  14. Uğur

hem yıldan kaybediyor hem fiyattan konuyu güncelledim ama görmemiş olabilirsin
  15. Uğur

Teşekkür ederim attıklarınızın hepsini kaydedip babama göstericeğim.
  16. Uğur

aynen bu tarz araçlar bakıyoruz ama biraz daha az km araç bakabiliriz belki ama diğer attıklarınızla beraber bunuda kaydettim babama göstericeğim
  17. Uğur

hem yıl eski hem renk ikimizinde hoşuna gitmez bide 1.8 bizde şuan 1.9 var dizel çok yakıyor valla ondan babam istemez
  18. Uğur

aynen
  19. Uğur

yok hem yıl bilgisini konuya güncelledim 2015 ve üstü olarak hem ben sevmem bu tarz arabaları babamda sevmez
  20. Uğur

yok transporter olucağı zannetmiyorum
Geri