yol tutuş olarak sizce hangisi daha iyidir ve fiyat olarakta 2.el de birbirine çok yakın 1.5 dizel olarak bakıyorum daha yeni bir araç hem bu fiyat farkı aşşağı yukarı aynı düzgün mk3.5 neredeyse mk4 le aynı fiyatta sizce hangisi daha mantıklı
hocam dizel benzin lpg fark etmez dizel olcak mecbur
1706556597
hocalarım şimdi şöyle bir şey var araç çok yatıyor sanki videolarını izledim biraz kayma eğilimi var gibi yani hiç kullandınız mı nasıl hissettirdi size passat daha iyi viraj alıyor gibi ama
Suv kullandım daha önce güzel his ama fark etmez güzel bi araç nasip olsunda suv yada sedan fark etmez
1706134543
hocam gönül ister benzin ama gittiği km ve şehir içi yakıttan illallah ettirir LPG derseniz benzinli araba alıyorsan benzinde kullanıcaksın (bence)
hocam 200sx gönül isterdi nfsde falan oynuyorduk ama reele bakınca pek oyun gibi değil hahahha eski araç + benzin zaten eski olmasından kaybediyor alanı satanı fazla değil alsam kime satıcam ne kadara satıcam belli değil yani ondan kısacada daha kolay satılcak sağlam arıza çıkarmayan araç...
hocam biraz baktım ama 1.5m düzgünleri kmsi çok araç almak istemiyorum sonra sıkıntı çıkarmaya başlıyor araç gerek yok kazalı belalı araba alırsanda satarken uğraşıyorsun
Hyundai Tucson VW Tiguan VW Passat düşünüyorum sizce ne olabilir SUV yada sedan bagajı çok küçük olmamak ve 100.000 Km civarı şartıyla bu tarz araçlar bakıyorum önerilerinizi bekliyorum
Anladım hocam benzinliye geçmeyi düşünüyoruz zaten dizelden vazgeçtik yakıttan tasarruf edicez diye dizel kullandık çoğu bakımıyla gene benzinliye yakın oluyor ve daha çok sorun yaratıyor dizel partikül filtresi tıkanıyor o oluyor bu oluyor neyse hayırlısı bakalım sağ olun yardımınız ve...
Başlıkta belirttiğim gibi bu araç alınır mı? Ayrıca merak ettiğim birkaç şey daha var quattro ve önden çekiş arasında ne kadar yakıt farkı olur sonuçta 4x4 illa olur, bakım maliyetleri ve masrafları ne kadar olur? Fazla kroniği var mıdır? şimdiden teşşekürler
Tam olarak öyle değil düz yolda giderken de sallanıyor yolun şekline göre sağa sola çekme vs yok farklı araçlarda kullandık böyle sallanma yoktu yani bi sıkıntı var ama baktırıcaz bakalım ne çıkacak
1.5 dci 90 hp Fluence touch paket model 200k km 2013 Astra ise 2011 90 hp 1.3 CDTI 150k km 300-350k civarı bakıyoruz ikiside manuel ikiside dizel donanım bakımından opel bayağı dolu gibi Fluence biraz boş kalıyor sanki
1671607263
İkiside 300k araçların fiyatları not (Fiat Lineadan geçiş...