Arama sonuçları: *

• Users: VuenxFA
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. VuenxFA

Öneri 1.3m TL araç önerisi

D segment sedan ya da tiguan, kodiaq, kadjar gibi arabalara bakıyoruz araç içine yol sesi almayan önerileriniz nelerdir? 2020 üstü modeller bakıyoruz.
  2. VuenxFA

Öneri Araç için usb dongle bluetooth

youtubedan bakmıştım bir arkadaşımda da vardı usb olarak görüyor normal içinde 3 tane mi ne parça var olarak gözüküyordu normal bağlayıp çalıyordun, ses gecikmesi oluyordu en başta 10 saniye sonra falan düzeliyordu dongle da ondan dolayı sordum. Birde araç için BT ilave eden bazı yerler var...
  3. VuenxFA

Öneri Araç için usb dongle bluetooth

Herhangi bir dongle alıp kullanabilir miyim? BT versiyonu yüksek olması daha iyi olur tabii. Bassları iyi iletir mi, ses kalitesini bozar mı? Önerilerinizi bekliyorum. (araçta aux yok sadece dvd ve usb mevcut) Araç: Ford Focus Trend X 2016
  4. VuenxFA

Öneri Araba için bluetooth cihazı önerisi

evet bana kalsa bende direkt sanayide taktırma tarafıyım fakat babamla ortak kullandığımız için aracın orijinalliğinin bozulmaması gerekiyor
  5. VuenxFA

ford focus 2016 trend x sanayide sordurdum bir kaç arkadaşıma bluetooth orjinallik bozulmadan olmaz ama aux takılır dedi fiyatına da 2000 TL gibi bir şey dedi ondan dolayı vazgeçtim
  6. VuenxFA

Aracımda aux ve bt yok usb var sadece bundan dolayı bt cihazı almak istiyorum. Ses kalitesini cidden iyi veren ve kaliteyi bozmayan bir cihaz önerebilir misiniz? Büyükşehirde yaşamıyorum bu yüzden frekans sıkıntısı çekeceğimi sanmıyorum. Bulduğum bir kaç ürün var hangisi daha iyidir...
Top Bottom