Arama sonuçları: *

1. YusufTheBolt

🔞TOGG yıl sonunu beklemeden ZAM yaptı!

Togg ticari ortaklar şirketi neden yıl sonunu beklesin ki?
  2. YusufTheBolt

Yardım Ehliyet zammı gelmeden 17 iken kursa yazılabilir miyim?

Kursiyer sistemi emniyete bağlı olduğu için zannetmiyorum.
  3. YusufTheBolt

Kia Sportage 2017 1.6-TGDİ Alınır mı?

Sıkıntı çok yakması değil yaktığı kadar gitmemesi. Turbo şarj resmen yok sadece adı var. Anlık tepkime seni üzebilir ben sadece 300km kadar kullandım çok zevksiz. Süspansiyon ve süspansiyon kilidi arasında bu kadar kısa mesafe olan araca SUV diyen modelden ne bekliyorsan artık... Tavsiye etmem...
  4. YusufTheBolt

Telefonu yansıtmak için arabaya bağlanan kabloya nerden bulurum

1698061578 Bluetooth ile bağlayıp Android Autoyu açmanız lazım hem telefonda hem arabada.
  5. YusufTheBolt

Telefonu yansıtmak için arabaya bağlanan kabloya nerden bulurum

Hocam Screen sharing diyorsanız ekranın desteklidiği girişi söylemen lazım. Eğer dediğin sadece müzik dinlemekse AUX kablosu zaten her yerde bulunuyor.
  6. YusufTheBolt

Tofaş lpg bitince böyle mi oluyor

Bazı Tofaşlarda hava filtresi karbüratör üzerinden boru hattıyla sağa veya sola alındığı zamanlarda kaput arasından giren tazyikli su filtreyi ıslattığı için çekişi düşürebilir. Aynı sorun açıkta kalmış elektrik kabloları buji başları benzin pompa müşürü hatta ampullerin kablolarına kadar neden...
  7. YusufTheBolt

E300 Satıp C43 Almak?

8. YusufTheBolt

900K-1.1M araba önerisi

Ben yüksek sesli demedim sesi kötü dedim. Önce okuduğumuzu anlayalım ondan sonra yorum yapalım.
  9. YusufTheBolt

900K-1.1M araba önerisi

Arabadan anlamadığını düşünüyorum bu kişinin. Traktör motorlu bir arabayı neden ister ki bir insan bakım masrafı yüksek sesi kötü yakıt tüketimi artık benzini aştı be doğaya aşırı zararlı. Bilemedim.
  10. YusufTheBolt

Araba sürmekten çok korkuyorum nasıl öğrenebilirim?

Öncelikle sana araba süremiyorsun diye Gay diyen arkadaşınla bir daha görüşme hayatından çıkar kendine olan ve toplum kişiliğine olan saygın için. İkincisi bir korkuyu yenmenin tek yolu onun deneyimlemektir. Başka bir seçenek, ilaç, temenni yoktur. Kim ne derse desin o direksiyonda heyecanlanman...
Top Bottom