Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

İstanbulda Yaşayan Arkadaşlar Bakabilirmi ?

Bugün saat 4 de Mersinden bineceğim sabah 6-7 gibi Esenlerde olurum heralde
  2. Yvşlagaçtanealıyon

Reis dokunmaktik götürmeyeceğim tuşlu ile sanal kart yapamam zaten. Banka kartı kesin geçiyorsa istanbul karta para vermeyeyim.Kesin geçiyormu ? 760 numaraya bineceğim tam olarak.
  3. Yvşlagaçtanealıyon

Sıkıntı şurda dokunmatik telefon götürmeyeceğim tuşlu ile gideceğim.
  4. Yvşlagaçtanealıyon

Kart almama gerek yok o zaman
  5. Yvşlagaçtanealıyon

Birliğe çok yakın bir yerde son durağı ona bineceğim galiba. Peki nasıl bineceğim banka kartı geçermi bu hatta illa İstanbul kart mı lazım Esenlerde temin edebilirmiyim İstanbul Kart ?
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Reisim bu 760 metromu otobüsmü ?
  7. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam 47.komando eğitim tugayı bir türlü adres bulamadım ? 1758971005 Zeytinburnundan başakşehire taşınan bir birlik
  8. Yvşlagaçtanealıyon

Merhaba askerlik için esenler otogarından başakşehire gitmem gerekiyor. Hayatımda ilk defa İstanbula geleceğim. Esenler otogarından Başakşehir-Hadımköy tarafına nasıl gidebilirim toplu taşıma ile ?
  9. Yvşlagaçtanealıyon

900-1.1 m arası araç önerisi

golf
  10. Yvşlagaçtanealıyon

2.500.000TL'ye kadar araç önerisi

2017-2018 Audi A6 tavsiye ederim.
  11. Yvşlagaçtanealıyon

Yardım Bu araba alınır mı sizce

Hocam şimdi 1.8M F30 a bağlanacak bir para değil. En Basitinden A6-C180 gibi alternatifler varken gidip reno duster almak ne kadar mantıklı tartışılır. Bu arabalar kolay kolay sanayiye uğrayacak arabalar değiller. 1750093815 Sürüş zevki olarak zaten rakip bile olamazlar vergi dergi sigorta...
  12. Yvşlagaçtanealıyon

ondan 1000 kat değil 1 kat bile iyi değil kral sadece parasının arabası değil attığı araba.
  13. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam 320d bak bunlar sıkıntılı motorlar
  14. Yvşlagaçtanealıyon

1M civarı jetta alınır mı

Alakası bile yok gün sonunda jettaya değil passata binersin. 3-5 harcatır ama jettaya bin basar.
  15. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam 10 binde bile olsa jettaya o parayı bağlamak aşırı saçma olmazmı passat var o paraya gün sonunda.
  16. Yvşlagaçtanealıyon

Akıl var mantık var beyin var hocam 1M jettaya bağlanılırmı 600-700 lük arabadır jetta.
  17. Yvşlagaçtanealıyon

Araba kliması çok geç soğutuyor

Götürmeden bilemeyiz götür söylerler zaten.
  18. Yvşlagaçtanealıyon

Yardım Zorunlu trafik sigortası ve kasko fiyatları yardım

Hocam işte sigorta şirketlerine parayı kazandırıp ağır bir şekilde vergilendiriyorlar.
  19. Yvşlagaçtanealıyon

Aynı şeye denk geliyor hocam ortalaması 15K. Bak sende öyle diyorsun tofaş ne ki 15K sigorta çıkıyor tipo ne ki 17K çıkıyor. Başlı başına bir saçmalık bu sigorta muhabbeti tamamen sigorta şirketlerine para kazandırıp onlara çökme üzerine kurulu bir sistem.
  20. Yvşlagaçtanealıyon

Hocam bilmem kaç model tipo ya bile 17K sigorta çıkıyor. Gerisini sen düşün ortalama istersen 15-25K arası hallolur.
Geri