Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

Yurt dışından araç getirilebilirmi?

Aynı fiyata gelir kral o vergisi bu vergisi şu vergisi vs.vs.
  2. Yvşlagaçtanealıyon

Hayır yabancı plaka ile sadece ruhsat sahibi kullanmak şartıyla 2 sene kalabilir. Sınırsız istiyorsan TR plaka çevireceksin.O da TR fiyatı demek zaten.
  3. Yvşlagaçtanealıyon

KDV,ıvır vergisi,zıvır vergisi derken yine 18i bulur.Değişen bir şey olmaz. Şöyle olur ancak araba 2 sene TR de kalabilir. Bu seferde sadece ruhsat sahibi kullanbilir her yerden kısıtlıyorlar yani dostum.
  4. Yvşlagaçtanealıyon

1.5 milyon araba önerisi

1.5TSİ impression passat tercih ederdim.
  5. Yvşlagaçtanealıyon

ARABA debriyajı kavraması değişti

Bizde değil servise söyle kral. Patinajla aracın sesinin değişmesi çok zor ama belki başka bir sorun tetiklemiştir.
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Hyundai i20 bu bu hasar ortalama ne kadar tutar?

Serviste yaptırırsan en az 60K
  7. Yvşlagaçtanealıyon

Araba Alacağım Tavsiye ve Öneri İstiyorum

Sağlam değil ölürsün ölürsen de bir kere daha kaza yapamazsın demek istemiş arkadaş :Ddsadsa
  8. Yvşlagaçtanealıyon

500-600K araç önerisi?

Bu model arabalarda 150-160 geçmese güzel olur.
  9. Yvşlagaçtanealıyon

500-600K araç önerisi?

Çok daha iyidir temizini bulabilirsen al.
  10. Yvşlagaçtanealıyon

500-600K araç önerisi?

Astra J de güzel düşünülebilir ama daha eski olur yazdığım arabalara göre
  11. Yvşlagaçtanealıyon

500-600K araç önerisi?

Hocam bu kasası güzel değil bu paralara en mantıklısı c elysee 301 belki accent blue
  12. Yvşlagaçtanealıyon

500-600K araç önerisi?

Güle güle kazasız belasız bin.
  13. Yvşlagaçtanealıyon

500-600K araç önerisi?

301 c elyese en mantıklı seçenek aynılar zaten.
  14. Yvşlagaçtanealıyon

250-350binlik araç önerisi

Sen ödemeyeceksin baban ödeyecek adamada yazık kral boşver YKS ye hazırlan yazın çalış eli yüzü düzgün birşeyler bakarsın.
  15. Yvşlagaçtanealıyon

Yine gereksiz olur hocam arkadaş için çoluğu çocuğu vardır neyse deriz ama yok. O paralara alacağın tofaş uğraştırır kral yine masraf edersin her türlü. Kasko mecbur yapacak hadi gitti bir range rover a mercedes e pahalı bir arabaya çarptı o zaman ne olacak ? Hem kendi arabası yanar hemde...
  16. Yvşlagaçtanealıyon

Reis tofaşlar o paralara yükselti hiç araba almanya niyetlenme sigortasıydı benziniydi kaskosuydu olduğu gibi zarar o bütçe için. Git yatırım yap paranı topla sonra bak.Ulaşım için illa lazımsa git 50 lik ayağını yerden kesecek bir motor al yeter.
  17. Yvşlagaçtanealıyon

1.250.000 tl ye golf alınır mı?

Hep Almanlarındı kral bir şey değişmedi ki geçmişten bugüne asya grubunun arabaları pazarda en sorunsuz arabalardı hala öyle. Almanlar eskisi kadar değil daha iyi araçlar yapıyorlar kral.
  18. Yvşlagaçtanealıyon

Aynen genel olarak sorunsuz bira araba keşke 1.4 Turbo üretseler 1.0 Turbo ya bir türlü ısınamadım.
  19. Yvşlagaçtanealıyon

i20 bizde kullandık 1.4mpı aldıysanız sorunsuz sıkıntısız LPG ye tam uyumlu sanayi düşmanı güzel bir motor. 1.0 T-GDI ı bilmiyorum ilk defa kullandılar sanırım.
  20. Yvşlagaçtanealıyon

Katılıyorum hiç sıkıntı istemiyorum diyende gitsin ZF8 alsın.
Top Bottom