Arama sonuçları: *

• Users: agno
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. A

Efsane kasa aracım kaç HP

orasını bilmem
  2. A

Efsane kasa aracım kaç HP

58 ile 1.341 çarpınca hpsini buluyorsun
  3. A

2025 Hurda Teşvik Yasası! ÖTV'siz KDV'siz Sıfır Araç

aynen öyle adam vergilendirilmemiş alan bırakmayacağız diyor bunlar da ötvsiz kdvsiz araba hayali kuruyor
  4. A

2025 Hurda Teşvik Yasası! ÖTV'siz KDV'siz Sıfır Araç

mümkün değil böyle bir teşvik vermeleri. çok çok çok düşük bir ihtimal sadece ticari araçlar için yapabilir ama o da olmaz bence
  5. A

Araba kiralarken hasar güvencesi almak mantıklı mı ?

düpedüz dolandırıcılık 1500 tl lik hasar için 3780 tl istemek
  6. A

Yardım Ford ka 103bin km alınır mı

213 bine şahin doğan almaktan iyidr bence
  7. A

Yardım Siz Olsanız Ne Yapardınız?

ben o ikisi arasından seçim yapmak istiyorsunuz sandım pardon. alıcınız hazırsa ve gerçekten 60bine kapatabiliyorsanız ticareti olabilir ama zaten arabamı şu fiyata satarım diyorsanız satamayabilirsiniz çünkü araç piyasası bu ara ne olduğu belli değil. ama tabii diğer etkenleri de bilmek lazım...
  8. A

Yardım Siz Olsanız Ne Yapardınız?

elindeki araç ne
  9. A

Yardım 500bin liraya araç önerisi

Allah razı olsun en iyileri sizin sizin olsun hocam
  10. A

Aslında 1.5d motorlar 0. 9 tce den daha az yakıyor clioda da olduğu için araştırmıştım :)
  11. A

Haklısın hocam eyvallah 90 hp buldum bir tane pazartesi için sözleştik bakalım 1719098896 Aşıyor hocam bütçemi
  12. A

Temiz görünüyor ama genç adama gitmez be 😅
  13. A

Bilmiyordum bakayım
  14. A

Joy paketler var icon ya da touch debk getirsem gönlüm zaten clio dan yana ama diğer seçenekler daha çok özellikle fiesta ama ısınamadım bir türlü bilmiyorum 1719059338 Egea hiç bakmadım bakayım bi 1719059420 Zaten 90 beygir olanları da icon-touch. Joylar 70 beygir o da yazılım farkı herhalde
  15. A

Max 510bin bütçem var. Baktığım araçlar; 1.4d fiesta 1.6d focus 1.5d clio 4 2011-2012 i20-i30 Bunlardan daha önce deneyimleyip öneride bulunacak var mı beyler
Top Bottom