Arama sonuçları: *

1. B

kiralık arabayla takla attık ne yapıcam

ben sucluyum esp kapalıydı viraja girdim yanlamak için toparlayamadım ve muhtemelen kaskonun limitini geçer tamir ücreti tahmini kaç paradır hyundai i 20
  2. B

anladım kapandı biraz önce 7.8k kiralama bedeli ödicem sanırım sadece
  3. B

o halledilirde araba bana kalırmı
  4. B

kameralar var görgü tanığıda var ama airbagden yırtma sansın var diyolar açılmadıgı için 1672967700 kemerburgaz 1672967776 takla atmış bi aracı nasıl kapatıyım aradım kapatıcaz dediler kapamadılar o önemli değil 8k ödenirde araba üstüme kalırsa
  5. B

anladım faiz için kullandığım hesabım vardı o parayı vericem ozaman
  6. B

yanmadı ve 1 saat içinde araba alındı ama hala kiralama açık olarak gözüküyor bi arkadaşım o arabyı sana satıp şirketede aynısından 0 alman gerekebilir dedi 1672967430 ozaman borç almamı gerektircek bir durum yok tamirini karşılayabilirim ama yerine yenisin koyamam suan
  7. B

teşekkür ederim bide bu arabalarda kasko yok diyolar öyle olursa ne olucak şimdi ben borç almalımıyım almamalımıyım olay daha tazeyken 600 700k bulabilirim ama cıkarsa kaza yaptıgım hatalı oldugum belirtilirse imkansız 23k maaşlada ömrüm bu arabaya gider
  8. B

teşekkür ederim birisi bu arabalarda kasko yok demişti o nasıl olcak peki
  9. B

ben kabul ediyorum suclu oldugumu ama araba air bag acmadı yırtma sansın var diyenlerde var arabanın işlemediği günlerin parasını bile kitlerler sana diyenlerde var bi araba parası üstüme kalıcak dimi
  10. B

anladım onu hallederimde üstüme araba parası kalırmı peki veya trafikten men edilme felan saçma gelebilir ama ilk defa kaza yapıyorum arkadaslarım arabnın yattıgı süreyi bile kitlerler sana diyolar
  11. B

sağolasın firmayı aradım anlattım dönüş yapıp arabayı kitlicez dediler hala kapanmadı amacım kaçmak değil ama ben hatalıyım esp kapattım viraja abartı olmasada hızlı girdim onlara göre %kaç suçluyum bilmiyorum kasko karsılamaz diyolar bide airbagler acılmadıgı için firmadan sen bile şikayetçi...
  12. B

aracı felan aldılar ifadem alındı olay soruldu saldılar yol açıldı ama moov hala aramadı söyledim araç hala kapanmadı hyundai i20 esp kapalıydı viraja abartı sekilde hızlı girmedim ama beniim sucum onu kapatmak oldu bence sucluyum ama onlara göre nasıl bilmiyorum ve air bagler acılmadıgı için...
  13. B

haklısın ama şimdi bilmiyorum kimisi diyorki kasko bende otopark cekici arabanın yarma parası hasar kaydı hersey 1m patlicak kimseye hiç bir şey olmadı şükürler olsunki ama bundan sonrası önemli suan napmalıyım araba hala acık kk limiti doldu nerdeyse
  14. B

moowdan kiraladığım araçla takla attım burnum bile kanamadı araba 11 saat açık kaldı 7000tl borç oldu alkol vs hiçbirşey yoktu ama %100 ben hatalıyım esp kapadım drift uğruna moovdan hala aramadılar polis kimliğimi sorgulayıp bıraktı ne olur ne yapıcam bilmiyorum
Top Bottom