Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

Yardım Araç içi navigasyon-tv yazılımı nerden bulabilirim?

Dostlar aracımızda Raymos rym 7050 gp marka dokunmatik ekranlı sistem var, içinde hafıza kartı vardı ama açmıyordu güncelleme istiyordu sonrasında bu kartı düşürdük ve ben şuan kendim yazılım bulmaya çalıştım ancak google'da zaten bizim model olan ekran çıkmıyor haliyle yazılımda bulamıyorum...
  2. bosbelesbiri

Ehliyet alma süresi hakkında

Reis 26 martta yazıldım nisanın ortasında kurs başladı 1 hafta gittim 1 hafta ara verdik 6 mayısda bidaha başladım 4 gün gittim 11 inde sınava girdim
  3. bosbelesbiri

Ehliyet alma süresi hakkında

ben dün aldım valla sınavdan geçtim 7000 tl kursa yatırdım 1500 tl direksiyon sınav ücreti yazılıdan muafım motor almıştım 1.5 sene önce o yüzden 4000 tl de harç ücreti var normalde 600 tl yazılı sınav ücreti toplam 13000 küsür işte
  4. bosbelesbiri

Fazla mı boya var alınır mı?

Çamurlukları tamponu hiç takmıyorum mesela ön arka da olursa bi onların nedenini soruyorum bende
  5. bosbelesbiri

Valla işte konuşuyorum hala onaylarsa takası inşallah bizim için sorun yok boyadan yana
  6. bosbelesbiri

Teşekkürler forumlardan falan bakıyorum çoğu diyo almam cart curt araba temiz olmalı falan işte o yüzden ama üstteki attığım ilan sahibiylr konuşuyoruz olursa inşallah o iyi gibi
  7. bosbelesbiri

Beyler nissan juke var bizde egea ile takaslamak istiyoruz öyle ahım şahım egea da yok tabi yarısı şirket çıkması zaten bunu buldum yazıcam ancak yanları falan boyalı olması komple satarken sıkıntı çıkarır mı? Şahsen ben alıcağımız arabada boyaya öyle çok takılmıyorum şuankinde de aldığımızda...
  8. bosbelesbiri

2015 Nissan Juke alınır mı ?

2012 1.5 dci var bizde güzel araba uzaması vs tatmin edici. Ufak aile arabası denilebilir özellikle uzun yolda bas git güzel araba.Yakıt vs pek üzmez.Düşünürseniz bizimkide satılık ayrıca kendim ehliyet alıyorum biraz genç işi araba bakacağız.
  9. bosbelesbiri

Binlerce togg satılmış bunlar nerede? trafikte seyir halinde hiç göremedim

Isparta'ya gel günde en az 5 tane görürsün😃. Hergün farklı farklı plaka görüyorum. Gayet şık ve güzel araba bu arada beyaz rengine hastayım...
  10. bosbelesbiri

arkadaşlar bana araç seçebilir misiniz hayrınıza

Megane 1 çıkabilir o bütçelerde bizde vardı geçen sene sağlam araba rahat konforlu, yakıt da ideal idi.Urfa'da varsa bakabilirsin şuan ilanlara bakmak için müsait değilim öneri olsun megane 1 bak bence.
  11. bosbelesbiri

1.5m e kadar Araba önerisi

Skoda karoq
  12. bosbelesbiri

Yardım Ehliyet Harcını Nasıl Yatıracağım Yardım

Valla o kadarını bilmiyorum.Çok araştırma yapmadım bende kendim öderken en sağlıklı olarak ziraat mobilden 2 dk da halletmiştim.Para çekme imkanınız olsa direk yapbilirdiniz 1694984439 Yarın sabah direk yakında ptt varsa gidip sorabilirsin
  13. bosbelesbiri

İvd'den ödemedim hiç tam bilmiyorum direk ziraat mobilden ödemiştim bende.Genel toplam ödeme çıkması lazım aslında
  14. bosbelesbiri

İvd'de en son ödeme adımında aynı fiyata çıkar ona ek olarak 624 tl değerli kağıt ücreti ve 145 tl vakıf payı eklenecek 1694983736 ivd'den ödemeyi dene ödeme olmazsa ziraat hesabına gönder para ordan öde ya da sabah randevudan az önce çık ziraat atm'den yatır
  15. bosbelesbiri

Nissan Juke'dan Fiat Egea'ya geçilir mi?

teşekkür ederim 🙂 fazla bilgi almamıştım malesef ama juke ile yola devam gözüktü
  16. bosbelesbiri

Hepinize teşekkür ederim.Çevremizde pek araçtan anlayanda olmadığı için buraya yazmıştım.Bilgilendik🙂. Takasa girmiyorum o zaman. Hayırlı bayramlar.
  17. bosbelesbiri

Çok bi fark olur mu alınmaz derecede yani.
  18. bosbelesbiri

Juke aslında dışardan öyle çok şey bi araba görünmüyor ilk başta benimde hoşuma gitmemişti ama alıştıkça sevdim diyebilirim .Aracı işte 1-2 ay önce 445 e almıştık. 582'ye ilana koyduk ve Egea'da 560 bin yazılı.Takas isteği geldi Passat,Doblo,Punto vs araçlardan ama Egea yüksek model ve daha iyi...
  19. bosbelesbiri

Sabah sorayım tekrardan bi. Ama bana şu durumda bile cazip geldi.
  20. bosbelesbiri

Araç hakkında tam bilgi alamadım.Büyük ihtimal dizel. Ama paketini bilmiyorum 1688083886 Hasar kaydı vs yokmuş. Km orjinal sorgulattım. 1 adet değişen var sadece sağ ön çamurluk o da.
Top Bottom