Arama sonuçları: *

• Users: bqrr0595
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. bqrr0595

Yardım El freni çekilik araba kullanmak

ohoo istersen bütün gün gez onla bişey olmaz balata kokusundan duramazsın yanında ama yine bişey olmaz
  2. bqrr0595

bişey olmaaz sen rahat ol
  3. bqrr0595

bana patlamasın diyorsun yani :D bişey olmaz
  4. bqrr0595

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

"agam"(arabayı sorgusuz sualsiz alabilecek kesim ya agadır ya üst düzey yönetici) arabayı aldın iyi hoş ustası var mı teknik servisi var mı ülke çapına yayılmış yedek parçası var mı yola gidişi nasıl bunlar da kriter aynı fiyat bandında zaten bu saydıklarıma sahip araçlar varken güven toplaması...
  5. bqrr0595

Otomobillere alkol kilidi zorunluluğu geliyor !

dna analizi yapmıyorsa her türlü boş iş iyi niyetli ama boş
  6. bqrr0595

• Abdullah Hacıgül yeni araba aldı ! 🥰 Hayırlı olsun.

kanal ve forum getirileriyle aileden sıradaki kişiye mini alıcaz gün gibi bakalım bidahaki sefere kime alıyorz mini cooper
  7. bqrr0595

Mazda rx8 wankel motor

hayırlısı olsun güle güle kullan aracı alınca konuya yeşillendir adına sevinelim dostum
  8. bqrr0595

Mazda rx8 wankel motor

haklılar git bir milyona 2.0 al bak 220 beygir hayvan gibi turbosu var yapıştır para varsa sıkıntı ne kalkıştada ne rx 8 kalır ne imprezza
  9. bqrr0595

Mazda rx8 wankel motor

yani gerçekten ya bu konuda hiç bir bilgin yok yada bizi trollüyorsun 500 600 bin tl araca ekstra harcıycak kadar paran var benzin parasını mı düşünüyorsun :D bu konuştuğun araçlar kontağı çevirdiğinde 5 6 tl yakar
  10. bqrr0595

Mazda rx8 wankel motor

imprezza lar dayanıklıdır ama servis ağı ve parça ücretleri sıkınıtlı s2000 dediğin arabalar çöptür üretimi durmuş yedek parçası bulunmayan diğerlerinin ölülerinden toplanan arabalar bir tane binmeye değer bulamazsın imprezza şehir içinde kullanmaya uygun bir araç da değildir sürekli 4 çeker...
  11. bqrr0595

Mazda rx8 wankel motor

sanmıyorum hiç duymadım öyle bişey ve bu saydıkların çok aşırı maliyetli şeyler buna değecek bir araba değil rx 8 o paraya daha iyi alternatifli araç bulursun
  12. bqrr0595

Mazda rx8 wankel motor

sandık motor koymuştur motor değişimi değişen parça sayılmaz
  13. bqrr0595

Mazda rx8 wankel motor

şimdi dostum wankel motor öncelikle normal içten yanmalı motorlar gibi değildir rotary sistemi ile çalışır yani içerde sürekli dairesel haraket eden bir çark bulunur bu ise yağlanma normal şartlarda olsa dahi hareketli parçanın hareket alanının pistonlu makinelere göre daha büyük bir alanda...
  14. bqrr0595

Öneri 350 bin TL ye kadar araba tavsiyesi

bmw yi boşver hocam cok problemli araç hep oynanıyor biyerleriyle de passat öyle mi çiçek gibi araba peynir ekmek gibi piyasası alımı kolay satımı kolay bmw ergenlerin elinden düşmüyor binilecek araba passattır
  15. bqrr0595

Araba Kiralamada KM Sınırı Varmı ?

evet
  16. bqrr0595

Araba Kiralamada KM Sınırı Varmı ?

firmadan firmaya değişiyor o işi genelde kurumsal firmalar yapıyor mahalle rent a car cıları pek dikkat etmiyor o konuya 300 km civarı oluyor genelde km sınırı günlük sınırı da aşacaksan ekstra ücret talep ediyolar
Top Bottom