Arama sonuçları: *

• Users: bypast
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. bypast

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

fabrika girsen 22104 tl alırsın :D
  2. bypast

HGS ÜCRETLERİNE DEV ZAM!

arabam yok içimdeki ses
  3. bypast

B,A2 ehliyet alma süreci

benim aklımda öyle kalmıs alalı baya oldu ondan yanlış hatırlamam normal k.b
  4. bypast

B,A2 ehliyet alma süreci

a2 alman için 22 yaşını doldurman gerekli diye biliyorum 18 yaşında isen a1 alırsın
  5. bypast

B,A2 ehliyet alma süreci

a2 b tek alabiliyon tek ehliyet seklinde gönderiyorlar kazandıgında ayrı ayrı alcak söyle oluyor sonra aldıgın ehilyeti eski ehliyet eklebiliyon başvuru yapıyorsun 15 7 gün arası yeni ehliyet gelir yada tavsiyem öyle yapcan direk kimlik kartı eklet tek kimlik sorun çözersin müdürlük...
  6. bypast

Öneri TATA Indigo GLX alınır mı?

Önerebilceğin arac varmıdır 250 bin kadar
  7. bypast

Öneri TATA Indigo GLX alınır mı?

ARABAALINIRMI 118 KM 2010 MODEL Marka Tata Seri Indigo Model 1.4 MPFI Comfort
  8. bypast

Ehliyet sınavını geçtim en son ne zaman alabilirim

ehliyet almacak sıra alcan yaşadıgın ilde sürücü kurs sor gün alırlar sana 15 günlük gecici ehliyet verirler ehliyet gelene kadar birkac yere para yatırcan ortalama 5 bin kadar veya gecede bilir bilmiyorum eski aldım 3500 4000 yakın para gitti 1710333794 unutmadan ödediğin yerlerin...
  9. bypast

Araç trafik cezası ödeme hakkında

bakım normal orda kargo zaten en geterin başka yer yok :D
  10. bypast

ben ilk söyle öğrenmiştim motor bandrol yatırmaya gittim ptt ordan cıktı bir ordan sorgulat
  11. bypast

gib uygulama gir ordan mevcut varsa borc cıkar cıkmıyorsa borc dosyası düşmüş olabilir olup oldığını öğrenmek istiyorsan gib cıkmıyorsa vergi dairesi git yada ptt git plaka sorgulat arac kimin üzerine ise hem arac sahibine hem araca hemde kişi kesilir bilgin olsun yanlışmıyorsam biliyorsam af ola
Top Bottom