Arama sonuçları: *

• Users: ca.s
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ca.s

Öneri Araba Kokusu Önerisi

Evet, ferah gibi duruyor. Bunu not aldım.
  2. ca.s

Araba kokusuyla sakız kokusu birleşince daha değişik bir şey oluyor genelde. 😖 Böyle olmaz mı yine acaba bunda da?
  3. ca.s

Araba kokusu öneriniz var mı kavun dışında? Daha çok böyle tazelik, ferahlık tarzında olursa iyi olur. Arabanın kendi kokusuyla karışınca daha kötü bir koku oluşmamasını istiyorum? Var mı böyle koku?
  4. ca.s

Buji ışığı yanıp sönüyor

Araba uzun süre çalışınca mı veriyor acaba o uyarıyı? Çünkü benzer bir sorun ben de yaşamıştım. Arabayı ilk çalıştırıp kullanmada sorun olmuyordu ama yola çıkınca özellikle uzun yolculuğun ilk saatlerinde aynı uyarı ışığı yanıyordu.
  5. ca.s

Buji ışığı yanıp sönüyor

Filtre dolunca partikül fitresi dolu uyarısı verir genelde araba ve onun simgesi başkadır. Sendeki simge ise ateşleme ile ilgili uyarı simgesidir. Ateşlemeyi etkileyen şeylerde buji veya aküdür.
  6. ca.s

Buji ışığı yanıp sönüyor

Bu yöntem genelde filtre dolunca kullanılır ki filtreyi boşaltabilsin araba. 1699925432 Rica ederim ne demek. Yine bile birileri yazar gündüz umarım. İndirimde bulursan buji almaya çalış yine de dursun bir kenarda.
  7. ca.s

Buji ışığı yanıp sönüyor

Yüksek devirde kullanman aksine araba içi ateşlemenin daha fazla yapılmasına neden olacağından bujileri daha hızlı ateşlemeye zorlayacaktır. Zaten hali hazırda çalışmayan bujiye/bujilere yenisini ekleme bence. :)
  8. ca.s

Buji ışığı yanıp sönüyor

Bujilerden birkaçı çalışmıyor olabilir, ömrü dolmuştur, yenilenme zamanı gelmiştir. Bujilerin tamamı çalışmazsa araç ateşleme yapamadığından gitmez zaten. Performans kaybı da bozuk bujinin/bujilerin çalışmamasından dolayı iş yükü diğer çalışan bujiye/bujilere kalıyordur ve araban zorlanıyordur...
  9. ca.s

Buji ışığı yanıp sönüyor

Ateşleme sistemi ile ilgili sanırım. Bujileri değişince düzelir diye düşünüyorum. İnternetten kendin al bujileri sonra araba tamircisine götür değiştirsinler. Bosch marka iyi oluyor sanırım.
  10. ca.s

mp3 şarkı yükleme programı önerebirilmisiniz?

Youtube linkini kopyala buraya gir yapıştır mp3 olarak indir. www.y2meta.com
  11. ca.s

Hayalinizdeki Araba?

Saleen S7 Twin Turbo
Top Bottom