Arama sonuçları: *

• Users: cakaresul
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. cakaresul

İlk defa araba alacak birisine öneriler

Honda Civic Skoda superb (uğraştırır bu paraya, denk gelirse bulabilirsin) Skoda octavia Chery omoda 5 (Bu tartışılır, iyice araştır arabayı almak istersen al. Benim param olsa alıp denerdim deneyen arkadaşlarım memnun) Renault Megane 4 (Çok ön yargılıydım, bu aralar hoşuma gidiyor) Volkswagen...
  2. cakaresul

İlk defa araba alacak birisine öneriler

Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız bir hayat dilerim. 0 almanı tavsiye etmem, en nihayetinde biraz trafikte pişmen gerektiğini düşünüyorum. 0'a yakın kalite görünüş ve performans olarak güzel arabalar var bu paraya. Önceliklerin neler? kendine ait park alanın var mı? veya park sıkıntı mı...
  3. cakaresul

Öneri 650.000TL Bütçe Araba Önerisi

Malum fiyatlar artacak gibi, çok geç olmadan araba almayı düşünüyorum. Bu konuda yardımlarınızı rica ederim. Önerilere açığım. Kriter olarak; Max 150.000-160.000km Onemli bolgelerde işlem olmayan Minimum 2014 model (kredi için) Mümkünse az yakan Görünüş olarak hoş duran. Aklımda ki arabalar...
  4. cakaresul

B sınıfı Ehliyet Alma Yaşı Hakkında Bilgi

19 yaşından gün aldığın gün 18 olmuş sayılıyorsun, 18 olduğun günden 1 ay önce falan kursa yazılabilirsin sınav tarihinden önce yaşın dolduğu için sıkıntı olmuyor ben öyle aldım :)
Top Bottom