Arama sonuçları: *

• Users: crosman11
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. C

Araba Alıcaz Ama Nasıl

Kardeş ben işin içindeyim kesinlikle ödemeyeceğin bir kredi çekme derim. Yok varlık yönetime devredilir onu öderim falan diyenlere de kulak asma, doğrudur ama bu mevzu karışık bir durum. Daha gençsin kendini 30 40 yaşındaki adamlar ile kıyaslama, millet 30 yaşında iş sahibi oluyor. Sen anlık...
  2. C

Yüksek km W211 Alınır mı?

Eski araba sevdanızı anlıyorum ama kenarda bir araba parası daha yoksa bulaşmayın böyle şeylere, alın modelli bir clio binin. İlerde maddi olarak gücünüz yerine gelirse keyif için ikinci araba olarak alabilirsiniz.
  3. C

Acemiye Araba Önerisi

200 bin liraya bence çok fazla düşünmemek lazım. Sadece aldığın arabadan hariç kenara bir 50bin koyarsan iyi olur. O paralara aldığın arabada her an her şey olabilir. Turbolu eski model kesinlikle tavsiye etmem. Eğer gencim bana yakışmaz demezsen alıp satması kolay, brodway gibi bir araba bak...
  4. C

ARAÇ İÇİ KAMERA ÖNERİSİ

Ç Çok teşekkür ederim.
  5. C

ARAÇ İÇİ KAMERA ÖNERİSİ

https://www.hepsiburada.com/70mai-a500-s-pro-plus-dahili-gps-arac-kamerasi-pm-HB000018JITX bundan bahsediyorsunuz değil mi?
  6. C

ARAÇ İÇİ KAMERA ÖNERİSİ

Araç için kamera önerisine ihtiyacım var. Park halindeyken ve ön arka aynı anda kayıt yapan varsa daha makbule geçer.
Top Bottom