Arama sonuçları: *

• Users: dedo
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. D

2024 Peugeot Rifter mı berlingo mu yoksa proace city mi almak mantıklı

he bu arada peugut opel citroen bunların baklımlarını euroreparda yaptırıyorsun ve aracın garantisi bozulmuyor ben hem rifter hem combo ve şu anda ki 5008 bakımlarını euroreparda yaptıryorum ve yarı ÜCreti tutuyor sadece yaptırdığın işlemlerin faturasını alıp saklıyorsun 3 arcımda da garnti de...
  2. D

rifter yada bi combo kullan efsane araçlar en azından dört cam otomatik caddy de arka camlar nasıl kayar kapıların rayları nerede caddy ticariyim diye bağırıuyor ama rifter combo da suv gibi araçlar
  3. D

2021 yılında rifter aldım 2022 sılında satıp opel combo aldım ikiside en boş paketti ama şöyle bir şey vardı rifterın en üst pakettte verdiği özellikleri opel combo en boş pakette bile stsndart bir şekilde veriyordu opel de şerit takibi tabela okuma uzun kısa far asistanı 6 adet airbag...
  4. D

Araba çok bağırıyor

Ya sonsuz şanzıman oluyor ya böyle onun adı neydi unuttum dişli geldi aklıma
  5. D

Araba çok bağırıyor

cvt SONSUZ DİŞLİ OLDUĞU İÇİN YAVAŞ YAVAŞ HIZLANDIR
  6. D

Öneri 🚘Limitsiz İMM Nedir?🚘

Karşılar kardeşim karşılar imm sınırsız olsun yeterli
  7. D

Citroen c5 aircross vs c4x

Hocam 5008 al
  8. D

2021 Peugeot 5008 alınır mı takasa değer mi

Tüp takıldığı zaman motor garantisi bitiyor aracın ama
  9. D

Aracın orijinal ama karşı tarafın aracı da orijinal ve o fiyatlara neredeyse araç yok gibi adamın istediği fiyatlara ben zaten şu anda aracımı satıyorum desem 800.000 lira zor ediyor 1698610438 Tikko 8 pro almayı çok düşündüm ama gel gelelim yakıtları aşırı derecede fazla kendi esnafım sürekli...
  10. D

36 binde
  11. D

Arkadaşlar şu anda kullanmış olduğum Opel combo 2021 model dizel otomatik bir aracım var bunu verip üzerine 680.000 lira ekleyip yeni kasa aslan dişli olan model 2021 model 80 bin kilometrede Peugeot 5008 almayı düşünüyorum aracın toplam değeri 1.470.000 bin lira hayalimdeki araç aranızda...
  12. D

Tiguan mı seat ateca fr mi

Hocam Peugeot arabalarında I kokpit diye bir özellik var ondan dolayı kullanmayan bilemiyor kullanan da vazgeçemiyor 1696104738 Gittim baktım arabayı çok araştırdım tiggo 8 pro alacaktım 1490 olanı araba 12 litrenin altına düşmüyor uzun yolda bile 10 litre civarında yaktığı için direkt uzaklaştım
  13. D

Çok yakıyor şehir içi 12 lt
  14. D

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-2017-model-hatasiz-sahibinden-allure-elegance-cam-tavan-boyasiz-1126299827/detay 1696103142 Tam bir jip
  15. D

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-enk-2017-5008-1.6b.hdi-gt-line-plus7kisi-pluscamtvn-plusperde-plusk.ist-pluskredi-1123639199/detay
  16. D

Peugeot 5008 e bakmanı öneririm
  17. D

Ruhsatta Kamyonet Olması

Kışlık lastik zorunlu her yıl muayenesi var
  18. D

Arkadaşım arabayla kazaya karıştı kaç TL tramer olur

Gelmedi mi sıra
  19. D

Arkadaşım arabayla kazaya karıştı kaç TL tramer olur

Var mı bir gelişme