Arama sonuçları: *

• Users: diekatze
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. diekatze

150.000 TL Araba Tavsiyesi

Aynen kanka TOGG u bekliyoruz😁 1657664393 Fantezi
  2. diekatze

Led önerisi ve site tavsiyesi lazım

Attığın amerikan park en ucuzu. 70-80 bandına olanlar var aç kapa imkanı olan. Onları almanı tavsiye ederim. Led xenon ise ya photon ya da niken pro.
  3. diekatze

Mazota Zam Gelmiş Yine

Altımdan çok setuplu corci ve Polo geçti :)
  4. diekatze

Mazota Zam Gelmiş Yine

İmkanı yok yakmaz
  5. diekatze

Mazota Zam Gelmiş Yine

Hocam 1.7 dti ile kmde 4 tl yakmanız hiç normal değil. Hangi setup olursa olsun yakmaz yani baya abartı. 2011 astra H var bende 1.6 motor LPG'DE 1.5 yakıyor, benzinde %30 fark olur ama fazla fazla söylüyorum 2.5 yakmıyordur.
  6. diekatze

Mazota 1.93 TL Zam Sa

Bisiklette masraflı hocam. 500 ml su 1.5 TL (BIM'de). Su tüketimi ile yakıt aynı paraya denk :D
  7. diekatze

Arabayı Sürttüm Çizildi!

O kadar ucuz olacağını sanmıyorum ama abarttıkları fiyatlar asla olmaz.
  8. diekatze

Arabayı Sürttüm Çizildi!

Sanayide çaycı falansın sanırım, gerçi çaycı bile daha bilgili olur.
  9. diekatze

Arabayı Sürttüm Çizildi!

Zımpara yapılmadan boya atılmaz zaten. Ayrıca yine bir taraflarından sallamışsın ancak burada macunluk bir işlem yok. Hayatında arabaya binmekten başka bir şey yapmamış, ordan burdan öğrendiğin çakma bilgilerle triplere girme. Getirsin şunu, bak hadi 200 olmasın, 250 den yukarı yapacak adam...
  10. diekatze

Arabayı Sürttüm Çizildi!

Ya sen nerde oturuyorsun? İstanbul'da çoğu yerde tek parça boyama 500 TL ya. O kadar boş boş konuşuyorsun ki, ... kadar yeri 500 TL'ye mi boyayacak?
  11. diekatze

Arabayı Sürttüm Çizildi!

200 TL'ye lokal boyanır kardeş, öncesinde ve sonrasında pasta cilasınıda çeker. Sallamayı ne kadar seviyorsunuz. 500TL'ye komple tamponu boyatırsın.
  12. diekatze

Arabayı Sürttüm Çizildi!

Her şeye yorumu olan ama bilgisi olmayan arkadaşlar daha iyi bilirler ancak senlik bir durum yok. Oje ile asla kapatamazsın bir kere. Sürtme izi pasta cila ile geçer, boyadaki aşınma içinse lokal boya çözüm. 200 TL bile tutmaz.
  13. diekatze

Arabayı Sürttüm Çizildi!

Kardeşim kapı içinde boya kodu yazar, boyacıya gidip kodu söylersen özel boya yapar.
  14. diekatze

Arabayı Sürttüm Çizildi!

Komple arabaya mı atacak saçmalama. Kaportacıya gitse 50-100 TL'ye halleder. 10 TL maliyeti bile yok :D
  15. diekatze

2.0 TDI 4x4 Passat vs SuperB Laurin&Klement Crystal

Ali Koç, Lamborghini'yi zor mu alır? Fabrikadan bahsettin sanırım.
  16. diekatze

2.0 TDI 4x4 Passat vs SuperB Laurin&Klement Crystal

Lamborghini
  17. diekatze

1979 CJ5 pişmanlığı

Şimşek mcqueen yapsana şu arabayı 1652464493 Kaççoovvv
  18. diekatze

Arabam ne kadar eder?

Yok ama genelde herkes yalan söylüyor. Bir de şey var memurdan ondan bundan ajdksksk
  19. diekatze

Arabam ne kadar eder?

13 yaşında, 140bin km de araçta hiç sigara içilmedi yani hmmm
  20. diekatze

hoparlorden çakar sesi açarsak ceza yer miyiz

Hoparlörden açtığın polis sireni ile insanların seni polis sandığını mı düşünüyorsun skksks
Top Bottom