Arama sonuçları: *

• Users: e.ozden
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. e.ozden

Sizce bu 1994 Supra MK4 satılır mı?

Kullanmak için alan olur mu bilemiyorum. Sonuçta 90'ların teknolojisi. Normal bir insanın kadar para verip; konfor anlamında -günümüze göre- eksiklikler yaşamak isteyeceğini sanmıyorum. Bir önceki arkadaşın dediği gibi ya "hastasına" gidecektir bu araba ya da koleksiyonculara.
  2. e.ozden

proton gen-2 alınır mı

Bana da aynısı demişlerdi zamanında. O zaman ortalama ilan fiyatı 45000 TL idi. Benim araba dökük idi biraz. O yüzden 40000'den koymuştum ilana. 38500'e satmıştım. Bir hafta içerisinde telefonum hiç susmadı. İlk gelene de sattım zaten. Öyle satilmama gibi bir şey sözkonusu olmadı yani. Şu an...
  3. e.ozden

proton gen-2 alınır mı

Araba güzel duruyor. Ama görmeden etmeden bir şey demek doğru olmaz. Almadan expertize göstermelisin bence. Tanıdığın bir motor ustasına da motoru gösterirsen için rahat eder. Dediğim gibi araba güzel araba. Şu an focus 2 2009 kullanıyorum ve hala özlüyorum diyebilirim.
  4. e.ozden

proton gen-2 alınır mı

Kronik sorunu falan yok idi. Hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta benim arabam dökük idi biraz. Ucuza almıştım. Yedek parça konusunda sıkıntısı olmuyor. Genelde ondan korkmuştum ben. Ama genelde kore-japon arabalarıyla uyuşuyor parçaları. Uygun olanı ufak bir araştırma ile bulabiliyorsun. Satış...
  5. e.ozden

proton gen-2 alınır mı

İlk arabam... Çok severdim. Sürüş keyfi mükemmel, görünümü süper. 3 seneye yakın kullandım. Bence alınır.
Top Bottom