Arama sonuçları: *

• Users: ensbhdr55
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ensbhdr55

Yardım VW POLO MU FİAT EGEA MI?

ben hanım kullanacağı için otomatik alacağım hemde şehir içi ankara trafiğinde otomatiksiz olmuyo ya. Hiç sevmiyorum otomatik ama mecbur yani :D
  2. ensbhdr55

ecu mastersdan yaparsın, sıkıntı yokmuş bu işlemlerde bende araştırdım bayağı daha az yakıyor, torku ve beygiri arttığı için araba yokuşta rahat gidiyor dolasısıyla motor zorlanmadan zaten yokuşu çıkabildiği için yakıtı fazla yakmasına gerek kalmıyor. geri dönüşler bu şekildeymiş. Ben ciddi...
  3. ensbhdr55

1.4 tdi Polo 90 Bg + ufak bi yazılım ile 115 bg falan olur. Tatmin edici sürüş sağlar bende böyle yapmayı düşünüyorum. Bi kaç sene sonra golfe geçerim belki. Yada T Crossa geçerim. Otomatik alıcam bu arada sende şehir içi kullanacaksan çok önemli otomatik…
  4. ensbhdr55

2017 1.4tdi polo düşünüyorum bende. 90 bg olanı 120 ye yazılımla çıkartırım diye düşünüyorum ama fazla olma ihtimaline karşı 105 110 g civarı bırakabilirim. Arkadaş kullanıyor 1.4 tdi kokluyor diyor resmen. Banada az yakan bi araba lazım ankaraya taşındım şehiriçi şehirdışı az yakan bir araç...
  5. ensbhdr55

polo 1.4 tdi düşün bence yakıt cimrisi dizel en verimli motorlardan biri. Bende kendi arabamı satacağım Reno Megane station wagon var full paket. Otomatik araba alacağım bunun yerine şehir değişikliği yaptığım için. polo veya golf düşünüyorum. 1.6 TDI veya 1.4 TSI golf ama benzinli alırsam tüp...
  6. ensbhdr55

Ehliyet Almak Ne Kadar tutuyor ?

2014'te her şey dahil 823 TL'ye almıştım. Yaşı gelipte almayan varsa almaya çalışın gençler. Dahada zamlanır bu gidişle.
Top Bottom