Arama sonuçları: *

1. flitttermice

Yardım 1.1 Milyon TL'ye Hangisi Alınır?

1. ch r hybrid i göz önüne al mantıklı bir tercih parçaları maliyetli ama 2. hr v gayet güzel bir araç ama ne gördüm ne duydum bu aracı tr'de 3. kona derdim hyundai sonuç olarak ve çok tercih edilen bir kasa değil bir sebebi olmalı diye düşünüyorum şahsi fikrim hiç biri 17, 18 kasa quasqai...
  2. flitttermice

Byd Fiyat Listesi Açıklandı 💵💶💷💴

Avrupa ile niye kıyaslıyorsun ki yeni vergi gelmedi mi reisi cumhur tarafından çin menşeili otomobillere kıyas yapıcak isen c200 amg kıyasla örnek avrupada tr çevirince 1m civari iken ayllık taksit ile hemde, tr'de 3 milyon civarı ikinci eli kıyasın bundan farkı yok ayriyeten zamanında...
  3. flitttermice

Byd Fiyat Listesi Açıklandı 💵💶💷💴

fiyatlar gayet uygun geldi bana açıkçası BYD kaliteli bir marka toogi cheery vb vassat araç alıncağını gayet güzel değerlendirilebilir dolpphini hariç tipinden dolayı taksi olsa binmem.
  4. flitttermice

Yılbaşında araba fiyatları artar mı?

Düşücek hemde fena düşücek yılbaşı olmasada bir dahaki yılın ilk çeyreği veya ikinci çeyreği izleyin derim.
  5. flitttermice

Araba piyasası nolcak böyle

Telefon ismine benziyor hayırlı olsun hocam.
  6. flitttermice

Tiguan mı seat ateca fr mi

yav çok güzel arabada direksiyon niye akülü araba direksiyonu gibi bunların yoksa lafım yok arabaya gayet güzel araba.
  7. flitttermice

Nissan Juke'dan Fiat Egea'ya geçilir mi?

Hocam boş moş onu geçin en dolusu olsun juke burnunuzda tüter arkadaş 1 yıl önce clio satıp getip egeaya lanet ediyor uçan teneke araba kimse laf yapmasın symbol ama daha donanımlı.
  8. flitttermice

Yeni araba almak istiyorum.

Usta mı bulunur ustası olmadığından dolayı Alfalar türkiyede tercih edilmiyor araştırmanızı öneririm evet fiat ve maserati parçaları var fiat groupun aracı lakin alfadan anlayan usta yok Türkiyede... Alfayı kötülediğim yok hayranıyım bu arada yanlış anlaşılmasın. Alfa markası üst segment hocam...
  9. flitttermice

Herkes hayalindaki çok uçuk olmayan arabayı paylaşsın.

hocam çok çok uçuk kadıköye stadın arkasında bir galeri var orda vardı ama toplasan 1,2 tane vardır ve deli fiyatları var arkadaşa demiştim r8 diye bu çok çok daha uçuk ulaşılmaz gibi bir şey.
  10. flitttermice

hocam sormayın rx-8 çok bakıyordum 2017 2018 de 40 60 arası 2010 model bile vardı şuan direk hayal oldu aynı muhhabet rcz ile.
  11. flitttermice

hocam hayal bunlar ne yazık ki r8 i kim bulmuş Türkiyede 5,6 tane vardır son kasa rc alınabilir ama. 1685865743 bizimde şöyle bir hayalimiz var hocam.
  12. flitttermice

hocam kocelinden yalova’ya gidip gelmiştim bu araç ile lakin pek güven verememişti bana ama fiyat performans olarak üstüne yoktu emsallerine göre. 1685865582 arkadaşta 3.0 swapli var şuan e30 kasa gerçekten hayal hocam bir düğün masrafı kadar masraf yaptı çıkmıyor araç tamirhaneden.
  13. flitttermice

son donemlerde hard galerici arabası oldu onun dışında çok güzel bir araç heleki son kasa 5 serisine göre çok yakışıklı.
  14. flitttermice

Merhaba arkadaşlar hayalinizdeki türkiye şartlarında alınabilecek çok uçuk olmayan arabayı paylaşın uçuk olmayan derken gerçekleşebilecek hayallerden bahsediyorum örnek bir lamborghini veya ferrari değil. Benim mesela: Alfa Romeo Guilia 2.9 Compozitione ve Bmw Z3 m Coupe. Bmw z3 m Coupe...
  15. flitttermice

Honda S2000 fiyatları / Asgari ücret karşılaştırması

Kanka umarım ironidir güldüm öğlen öğlen Allah'da seni güldürsün hedef 2071 değil mi kankam ahhahahahhahah
Top Bottom