Arama sonuçları: *

• Users: idas0320
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. I

Bu BMW alınır mı sizce

1.4 golf 2015-2016 alırsın comfort paket ve manuel müthiş araç
  2. I

1.5 Milyon tl araba önerisi

2023golf,astra. octavia. 2022 3008
  3. I

Yardım Arabadan Anlayan Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun Acil Yardım Lazım!!

arabanın namusu kirlenmiş olabilir. lafı normal mi arkadaşın yaşı belli ki küçük, anlamamış saygısızlığını. umarım daha beteri başına gelir senle sağlam dalga geçen olur aklına bu yaptığın gelsin.
  4. I

Yardım Arabadan Anlayan Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun Acil Yardım Lazım!!

yardım etmiyorsan insanlarla dalga geçme konu sahibi arkadaşım önce filtreler kontrol edilmeli ben yerinde olsam direk filtreleri değiştiririm. Dua edin mazot pompası arızalanmış olmasın iş büyür.Arabayı çalıştır mazot filtresinin oraya odaklan dinle takır takır ses geliyor mu.Yerinizde olsam...
  5. I

Pert olan aracın ne kadarını kasko öder

genelde sarı sitede aracın sağlam haline denk gelen neyse onu veiyorlar
  6. I

600k bütçeye golf 6 veya 7 alınır mı?

1.2 bence kesinlikle çok yakmıyor hele uzun yolda ,tabi ben 120-140 bandında giden birisiyim. Polo seni üzmez bence polo çok ısrarcıysan hb'de. i20 ben pek sevmesemde tutulan araba satışı hızlı
  7. I

600k bütçeye golf 6 veya 7 alınır mı?

hocam ben golf 7 1.2 kullandım 5 yıl 2 yıldırda astra kullanıyorum oda 1.2 motor 2023 model, 1.2 motora dair bir korkun olmasın yok yokuş çıkar mı falan onlar hikaye, ben antalyanın dağlık yerlerinde 1.2 motor golf 7 yle full bagaj 4 kişi çok rahat ettim dert etme. 1.4 motor golf 7 de kullandım...
  8. I

Bu fiyata bu araba alınır mı ?

o arkadaşlarının hepsi cahil hemde ağır araba cahili 12 yıllık aste eğitmeniytim.Gayette bilgili olduğuma eminim araç sürüş konusunda 1.2 motor 2 araç kullandım hiç biri uzun yolda 7.5 yakmadı. Zincir sorunu 120 binde değişir ses gelmezse 180 bin. Yağ eksiltmesi golfun 1.2 motoronun 2015...
  9. I

arkadasa göre tutulmuyormus 1.2 :D:DD
  10. I

2014 1.2 comfortline golf bakabilirsin ben geçen sene satıp 0 astra aldım .aracı arkadaşa sattım arkadaş sadece 3000 'e termostat değişmiş bana dua ediyor 102 binde sattım şuan130 binde araç
Top Bottom