Arama sonuçları: *

• Users: ilhan57
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. I

Ehliyeti kaptırmışken araç muaynesi yapılabilir mi?

araba senin bile değil sen niye götürüyorsun muayeneye onu anlamadım kaşıntı mı var :D
  2. I

sizce hangisi daha mantıklı

model düşük kalıyor. fransıza da bulaşmak istemiyorum
  3. I

al-satçı değilim binmek için arıyorum
  4. I

maalesef bayilerde sıfır araç bulunmuyor
  5. I

selam herkese. beyler 350bin ile 400bin arası bir bütçe ile siz olsanız hangisini alırdınız hangisi daha mantıkllı lütfen yardımcı olun. 1- clio 2020 1.0 tce 100bg 50.000 km civarı 2- seat ibiza 2015-2017 arası 90bg 50bin-100bin km arası 3- opel astra 1.4 t 140bg 2014-2015 model 100bin km civarı
  6. I

Taşıt Kredisi Hakkında

ödemelerle ilgili pek sıkıntı yaşamadım şlimdiye kadar dediğim gibi puanım da yüksek çıkmazsa da artık galeriden falan alırım onlar bi şekilde hallediyor galiba
  7. I

Taşıt Kredisi Hakkında

ne zaman çektin ve faiz oranı nedir sıkıntı yoksa söylermisn 1667940862 şuan bikaç banka 48 ay veriyor fakat faiz oranı 2nin üzerinde. vakıfbankta 1.64 görünüyor tabi verirse
  8. I

Taşıt Kredisi Hakkında

ben 8 yıldır kesintisiz çalışıyorum kredi puanım yüksek 1800 üzeri 400küsür civarı bir araç almak istiyorum 200bin civarı kredi çekmek istiyorum. vermezlerse ayıp ederler :D
  9. I

Taşıt Kredisi Hakkında

peki bişey ddaha sorsam bilginiz varsa. aracı bulup araç üzerine kredi çekme durumunda çıkma ihtimali daha yüksek olur mu
  10. I

Taşıt Kredisi Hakkında

bazı kişiler kredi çıkmıyor diyor özellikle devlet bankalarından o yüzden sordum. şansımı deneyeceğim.
  11. I

Taşıt Kredisi Hakkında

beyler yakında taşıt kredisi alan oldu mu ? kredi çıkmıyor deniyor bilgisi olan varmı?
  12. I

400k Bütçe Araç Tavsi̇ye

seat ibiza. daha yüksek olur en azından modeli
  13. I

Araba Tavsi̇ye(lpg) Lütfen

evet değerlendirilebilir
  14. I

2009-2010 ancak o da temiz bulunursa
  15. I

ama seçenekler arasında 1.6t insignia bulmak zor maalesef
  16. I

sonra almam dersem vazgeçersem kaporayı vermez adam geri :D
  17. I

şimdi diyeceksin sen de çok şey istiyorsun ama istanbul dışı çok uzak mesafeden almak istemiyorum hele ki erzurum :D
  18. I

2010-2012 arası bulunabiliyor ancak.
  19. I

o araç bi ara benim de hayalimdi 10 yıl önce falan ama alamadım tabi :) 1667138585 mazda 3 var bikaç tane favorilerimde
  20. I

mazda güzel sağlam ben de seviyorum ama benim bütçe biraz yetersiz kalıyor daha yüksek model almak isterdim daha düşük km ve temiz
Top Bottom