Arama sonuçları: *

• Users: john
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. john

Öneri Seat Leon 1.0 eTSI Style istanbul içi kullanımda yakıt tüketimi nedir ?

Babamla bi konuşacağız, teşekkürler tekrardan.
  2. john

bu arabayı canlı olarak gördüm ama 4 kişilik 1 aile için cidden küçük ve elektirikli araç bence alınmaz yani bi tesla olmadığı sürece.
  3. john

Bilgilendirme için teşekkür ederim. bi düşüneceğiz.
  4. john

Üçüncü depoda biraz daha ehlileşti gibi. Ortalama hız: 22 Ortalama tüketim: 7,3 (klima sürekli açık) Aracım 7000 km ye geldi, yakıt yüzde on kadar düştü. Ortalama hız: 21 km/h Ortalama tüketim: 7,6 lt/100km Tüketimimi güncelliyorum, km 24000 oldu, ortalama hız 15 km/h, ortalama tüketim 9,6...
  5. john

1.6 180 hp benzin 9-11 arası değişmekte. ama ortalama 10 felan diyeyim. 1739113971 dedikleriniz çok doğru fakat dizel istememekte, hibrit de mtv olayı, lpg dende korkuyoruz açıkcası.
  6. john

Merhabalar, Şuanda pejo 3008 1.6 puretech var, arabanın yakıtından ve cüssesinden yana şikayetciyiz. bunu satıp Leon 1.0 eTSI Style almayı düşünüyoruz 15.000 km civarında. 1.300-350 lira arası. Bizim bu aracı düşünmemizdeki sebeb 1.0 motor ve güzel bir görünüşünün olması donanım olarakta...
  7. john

CİTROEN C4X ALINIR MI?

citroenlerde güzel araba genel olarak pejoyla aynı her malzemesi ama bence pejonun tasarımı bile yeterli, bu linktekiler emsallerinin en iyi fiyatlısı bakabilirsin. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-emsalsiz-temizlikte-full-plusfull-1212221058/detay...
  8. john

Yardım ( ÇÖZÜLDÜ ) Ehliyet almadan araç sigortası yaptırılabiliyor mu ?

anladım teşekkür ederim :)
  9. john

anladım, teşekkür ederim.
  10. john

kesin bilgi mi ? internette hiçbiryerde bununla alakalı bir şey bulamadım.
  11. john

Soru başlıkta. araba almayı düşünüyorum 18 yaşındayım ehliyete yazıldım 3-4 ay var daha o zamana kadar beklersem araba nın tekerini alabileceğim sanırım. şuan alma şansım var ama aklımda böyle bir soru var ehliyeti almadan aracı kendi üzerime alıp birde sigorta yapabilir miyim ?
Top Bottom