Arama sonuçları: *

• Users: leroxy
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. leroxy

Otomobilde Yapılacak Değişiklikler - Opel Astra J Sedan

Tekrardan selam. Uzunca bir süre sonra uğrayayım dedim. Hortlatmak olmasın. Bu yıl araba işlerini uzunca bir dönem saldım. Motorla ilgili 2022 yazında yapılan işlemlerden sonra bayağı bir rahatlasak da başımızdan sorunlar eksilmiyor. Millet arabasını nasıl sorunsuz kullanıyor anlamadım benim...
  2. leroxy

600.000TL ye hangisi

Evet bir sorun vardı ve araba dizel gibi çalışıyordu. Geçen sene temmuz'un parasıyla 10K baymıştık. Sonrasında motor cillop gibi olmuştu tabii. Bunun hem kullanım şekliyle hem de kilometreyle alakası var az biraz. Şu anda yapılsa 25K rahat bulur.
  3. leroxy

600.000TL ye hangisi

Hocam ben olayı tam kavrayamadım.
  4. leroxy

Halojen fara istemeden LED ampul takmak hata mı?

Yani pek bütçemin yeteceğini düşünmüyorum. Sizce bu ledleri sanayideki satıcıya geri götürebilir miyim? Hani zaten arabayı neredeyse hiç kullanmadık, tek sorunu ürünün kullanılmış olması. Hiç olmadı satarım diye düşünüyorum ama fena masraf çıkardı. Keşke o herifin sözüne kanmasaydık. Peki bu...
  5. leroxy

Konuyu keşke okusanız, sanayideki ustaların iş bilir olmasına rağmen umursamazca davranışlarını ve LED farın nasıl da göz aldığıyla ilgili olumsuz yorumlarımı bulabilirsiniz.
  6. leroxy

Bu kısa farın olduğu yer komple sökülüp mercek mi takılıyor? Fena değilmiş. Photon MN2917 HK Mono H7 takmışız. Yani diyorsun ki takılan ledin de büyük oranda etkisi var. Bazıları belli yöne dağıtıyormuş içinde mercek mi ne varmış. ODAKLI diye geçiyormuş. Şimdi sıfırdan farları değiştirmek...
  7. leroxy

Evet bugün aşağı inip orta ve uzak mesafeden defalarca test ettim. Işığın yayılımıyla ilgili aman aman bir sorun yok gibi gözüküyor ama gözü gerçekten alıyor fara doğru bakınca. Normalde olması gereken 0 far konumu yerine 2-3 konumunda kullanınca 0'a göre çok daha az göz alıyor ama elbette...
  8. leroxy

Merhaba, 2016 model Opel Astra Edition Plus aracımız için bir işlem uyguladık. Ben kendimi bildim bileli yolda ayar yapılmamış, mercek olmadan led far kullanan kişilere içimden küfür ederim. Geçtiğimiz gün sağ taraftaki gündüz ve kısa ampul arıza verdi. Gündüz tamamen gitti, kısalar ise eh işte...
  9. leroxy

Opel mokka paspas önerisi

Astra kullanıyorum, 6 yıl boyunca bir yerden kestirerek aldığımız paspası kullanıyorduk. Son birkaç aydır Sahler markasının havuzlu tam uyumlu paspasını kullanıyoruz. Önerebilirim eğer varsa.
  10. leroxy

Hiç yazmamışım. Ufak güncelleyeyim. Araba konusunu biraz saldım diyebilirim. Yazın aracın motorla ilgili çoğu sorunu çözdük. Eylül ayında ise beyaz halojen bir far ve beyaz halojen olarak nitelendirilebilecek bir gündüz ampulü aldık. Beyaz halojenin ışık menzili gayet güzel, yani karanlık bir...
  11. leroxy

Trafikte dönel kavsaklara verilen isim

Ada..
  12. leroxy

Volvo S90 vs Volvo XC90

XC90 derim kesinlikle. SUV ve Crossover araçlar daha şık oluyor.
  13. leroxy

4 Mevsim veya Yaz Lastiği konusunda ne tercih edilmeli?

Vallahi Continental da çok pahalı. 1700TL altına pek bir şey yok gibi piyasada. Nerede yaşıyorsunuz hocam?
  14. leroxy

4 Mevsim veya Yaz Lastiği konusunda ne tercih edilmeli?

Araç Opel Astra J Sedan. Ölçüler: 205/60 R16. Aracı stok lastikleriyle kullanıyoruz, 6 senede 100.000km oldu. Opel'in araçla verdiği Michelin lastikler iyi dayandı. Lastik başı maks. bütçe 1400TL civarı (çok pahalılanmış). Tercihen daha önceki tecrübelerimize dayanarak Bridgestone, Michelin...
  15. leroxy

Güncellemeler: Araca 4.5D olarak geçen paspaslardan aldık. Cuma günü araç bütün gün SONAX'ta kalacak. Müthiş detaylı bir temizlik + cila yapılacak. Randevu vb. her şey hazır. LED vb. konulardan vazgeçtik. Yerine daha iyisi var. Gündüz-Park (DRL) - Link Kısalar - Link Ekstradan plaka...
  16. leroxy

İç aydınlatmada yakmıyor olsa gerek.
  17. leroxy

Arabaya çöp demedim, motoruna dedim. Motor olarak 1.6 benzinli atmosferik ile 1.4 T benzinli veya 1.6 CDTI kıyaslandığında ciddi bir farkın olduğunu söylüyor çoğu kişi. Ben işin motorunda değilim. Otobanda çoğunlukla 140-150 üstü basmadığımızdan bizi alakadar etmiyor ama araba ortamı yapan...
  18. leroxy

@Denizgezen Daha önce bozuk enjektörlerden sandığımız ancak bobinlerden kaynaklandığı anlaşılan kırmızı ışıkta gaz-debriyaj blabla konusu üst seviyeye taşındı. Araç rölantide devir sabit olmasına rağmen titriyordu. Bu gittikçe şiddetlendi ve biz de aracı ustamıza götürdük. 6 senedir değişmeyen...
  19. leroxy

Hocam biz aslında bagaj hacminden dolayı sedan tercih etmiştik ama :D Ama cidden ülkede aşırı bir sedan sevdası var.
  20. leroxy

Vallahi hocam pek işlevsel olduğunu sanmıyorum en azından bizim için. Diğer kişiler için büyük nimet ama bizim için biraz gereksiz. Zaten istediğimiz çoğu özellik var, ufak tefek eksiklikler var, onun için de bilmemkaç bin TL verebileceğimizi sanmıyorum. Belki bir zaman olur :D Android Auto...
Top Bottom