Arama sonuçları: *

• Users: marilyn
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. marilyn

(Çözüldü)Hgs borcum var hgs ye para yatirmam yetiyormu

Tamam hocam e devletten ödedimbaşka borç gorunmuyor şimdilik 1725704110 Sadece ptt hgs sorguladiğimda bu gorunuyor ama hgs bakiyemi yatirdim bu da odenmiş olur sanirim
  2. marilyn

175 tl yi ben gene hgs ye para yatirarakmı ödiyeceğim hocam 1725703473 Böyle diyor
  3. marilyn

Ekstra burada boyle gorunuyor
  4. marilyn

15 gun olmadi daba hocam 1725702776 Kaçak geçilmedi sorguladiğimda bir şey çikmiyor
  5. marilyn

Merhaba 130 tl küsür hgs borcum var e devletten hgs ye para yatirdim yatirdiğim bakiye azalmamış gorunuyor başka bir şey yapmam gerekiyormu
  6. marilyn

Otomatik araba kullanmayı ne kadar sürede öğrenirim?

gaz var fren var basıyon gidiyon basıyon duruyon ilk gün garip gelir araba hacimli olduğu için sonradan alışırsın
  7. marilyn

Bu kazanın cezası nasıl sonuçlanır?

trafik kazalarında ehliyet için karşı tarafa ayrı bir ceza kesiliyor kusur olarak ehliyete bakılmıyor sanırım benim tanıdığım bir kişinin babasıda motor ile giderken yandan kamyonet çarpıyor ve kaburgaları kırılıyor baya bi yaşam mücadelesinden sonra hayatını kaybediyor karşı taraftaki kişinin...
  8. marilyn

Tampon tamiri ne kadardir?

arabanın kaskosu var ise kasko yapar yok ise fiyat bilemiyorum
  9. marilyn

Öneri Sizce en mantıklı araba hangisi?

daha bir ilk kullanıcıya ulaşsın ondan sonra alınır bir sorunu çıkar vs uğraşmak zorunda kalırsın nvidia 4090 gibi kartların power kabloları yanıyor ilk kullanıcılar bildirdi
  10. marilyn

Çok çıtır hasarlı fiat :D

boş konu
  11. marilyn

Tesla, Lamborghini den daha UCUZ !

o da var
  12. marilyn

Tesla, Lamborghini den daha UCUZ !

zaten hıza ceza var tesla alın kafanız rahat olsun xd uzun yollarda tesla çok iyi olur
  13. marilyn

Hayalinizdeki Araç !

şunun güzelliğine bakarmısın
  14. marilyn

Ne kadara satabilirim ?

alt üst haha attım atılmasın demiyorum sadece komiğime gitti o kadar hafif gülümsedim haha attım bu kadar takıntılı oalcaksanız bence sosyal medyayı kullanmayın direk googleyi instagramı tw yi herşeyi silin yoksa daha çok kafaya takacak şeyler karşınıza çıkar
  15. marilyn

Ne kadara satabilirim ?

haha attım diye biraz fazla tepki vermiyormusunuz ?
  16. marilyn

Ne kadara satabilirim ?

donanım ile ilgili forumlarda traktör görmeye alışk değilim
Top Bottom