Arama sonuçları: *

• Users: melihv48
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. melihv48

Peugeot 508 vs BMW 2 Serisi Gran Coupe

İkisine de binmiş olarak 508 GT paketi tercih ederdim. 2.16d gran coupe m sport vardı trim sesi çok fazla esneyince araba da garipti ve executive paket almazsan M SPORTTA BİLE ses sistemi vasat. Binmek için alacaksan focal li 508 gt daha iyi ama ha şu da var ünide en çok bmw ye bakıyorlardı :D...
  2. melihv48

1 Milyon Civarı Araba tavsiyesi.

Peugeot 308 ler gelmedi daha onlar çok iyi ayrıca Megane E tech gibi araçlar gelecek biraz daha sabırlı olmalısınız elektrikli için. Şuan piyasada bilindik markalar getiremedi arabaları.
  3. melihv48

Hangi Mercekli Fara Ledi'ni Seçmem Lazım

Philipsin ledleri csp onlara bakarsanız anlarsınız. Genelde cspler küçük oluyor (sarı led olan yer)
  4. melihv48

Hangi Mercekli Fara Ledi'ni Seçmem Lazım

Hocam csp ledli değilse alma ışığı çok dağıtıyor ve merceklide çok iyi bir aydınlatma sağlamıyor. Ayrıca ben inwells csp led kullanıyorum uzun kısa far çizgileri belli ve muayenede sıkıntı olmadı geçirdiler :)
  5. melihv48

Volkswagen'in ülkemize yeni gelen aracı alınır mı? T-Cross

Kendin ile çelişiyorsun resmen. Hem elektrikli olsun istiyorsun hem küçük hacimli motor olmasını kötü buluyorsun :D
  6. melihv48

Fiat linea 1.3 Multijet 1. Viteste aracın sarsılması

Genelde turbo dizellerde sıkıştırma çok olduğu için oluyor tork yüzünden yani. Benim araba da öyle 1.5dci 3.vites ve sonrasında sıkıntı olmaz genelde.
  7. melihv48

Fiat linea 1.3 Multijet 1. Viteste aracın sarsılması

Sarsılmadan kastınız aracın kesik kesik gaz vermiş gibi gitmesinden mi bahsediyorsunuz
  8. melihv48

Öneri 650.000 suv önerisi istiyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-renault-boyasiz-degisensiz-tramersiz-cam-tavanli-full-plus-full-kadjar-1033910103/detay
  9. melihv48

Öneri 650.000 suv önerisi istiyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-renault-8.000-km-de-sifirdan-farksiz-1019278200/detay 8000 km'de doğru ise bak derim
  10. melihv48

Max 430k araba önerisi

Powershift çift kavrama şanzıman olması durumu focus için. Paket olarak Titaniumlar doludur.
  11. melihv48

Max 430k araba önerisi

Fazla yakmasın istiyorsan ve suv tarzı istersen Captur 1.5 Dci lere bakabilirsin çok az yakıyor. Keyifli araba olsun dersen focus powershiftlere bakabilirsin ama renaulta göre biraz daha fazla yakar.
  12. melihv48

Max 430k araba önerisi

Mpv, suv, sedan, hb ne tür arıyorsunuz ?
  13. melihv48

Kendi Aracımla Kargocu Olmak İstiyorum

Hepsijet şuan iyi iş yapıyor onu deneyebilirsin. Sonra bölgene göre varsa agt kurye olabilir onlarda amazon ile çalışıyordu en son. Sonrası ise trendyol falan var bölgene göre seç bence.
  14. melihv48

Yük taşımacılığı yapacaksın o yüzden src zorunlu oluyor ama senin araç hususi geçiyorsa değişebilir durum onu tam bilmiyorum sorman lazım firmaya :)
  15. melihv48

Doblo olduğunu yazmamışsın ondan söyledim :D Ben 2009 2010 doblo falan çok gördüm şirkete göre değişir araç yaşı ama ona çok takmazlar dobloysa
  16. melihv48

Bilmiyorum onları ama ben bir ara başvuru prosedürlerine falan bakmıştım hepsinin genelde panelvan araç olması gerekli falan yazıyor ki bence haklılar. Sana büyük bir kargo vs gelse sedan veya normal hb araç ile kargo taşıyamazsın. Panelvan o işler için daha iyi.
  17. melihv48

O işi düşünüyorsan panelvan aracın olması gerekli
  18. melihv48

300 bin TL sport araba önerisi

Alfa romeo giulietta 1.4 170 hp veya 1.75 235 hp
  19. melihv48

Karavan Olarak Hangi Ticari?

Ducato hem parça olarak ucuz hemde iç genişlik olarak daha ferah fordu eleyin bence.
  20. melihv48

Karavan Olarak Hangi Ticari?

Genelde ducato yapılıyor zaten bence ducatoyu araştırın
Geri