Arama sonuçları: *

• Users: misemise
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. M

Yardım Renault Duster 1.3 tce edc kullanıcılarına

İstanbul da park yeri sıkıntısı var uğraşılmaz bu araçlarla bir ara düşünmüştüm
  2. M

Haklısın. Megane kullanıyor iş yerinde arkadaş sıfır aldı joy comfort diye bir paketi vardı 2021 de hala kullanıyor sorunsuz
  3. M

Sıfır alacağım geniş aile için yeri geliyor 6 kişi biniyoruz araca chery tiggo 7 pro max baktım bitmiş gelmicekmiş maksimum 1900 çıkarım 1765830971 Sıfır alacağım senede 10 bin anca yapıyorum
  4. M

Merhaba arkadaşlar. İlan başlığın da belirttiğim aracı kullananlar varsa artı ve eksisini yaşadığı olumsuzlukları yazarsanız tcross 1.0 life aracımı satıyorum aracı almak istiyorum hata yapmamak için konu açtım kullanıcılar yorum yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
  5. M

Corolla Cross mu almalıyım C5 aircross mu

Benim iş yerinde arkadaşım da var çok memnun
  6. M

Full donanım C5 al tam aile arabası
  7. M

Citroen dizellerinde problem yok. Toyota zaten sorunsuz bir araba hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Toyota full donanım Citroenden pahalı diye biliyorum
  8. M

2024 Skoda Superb alınır mı ?

Arkadaşım çupra Leon aldı çok güzel şiddetle tavsiye ederim sedan takıntın yoksa bende Opel combo life var hafif ticari neredeyse aynı uzunluğa sahip
  9. M

2021 golf mü 0 a yakın cupra leon mu mantıklı?

Cupra leon al arkadaşım 3 ay önce premium paket aldı sıfır yıllarca golf hastasıydı iyi ki aldım dedi golf e o kadar para vermem dedi araçta yok yok
  10. M

1.2M TL'ye Araba Önerisi

Chery omada 5 yada tiggo 7 pro al sıfır faizli kredi imkanı sunuyor 7 temmuz dan sonra acayip zam gelecek arabada yok yok
  11. M

1.3m kadar araba önerisi

Chery Omada 5 de alınabilir
  12. M

1.600000 bütçe araba önerisi

Skoda Kamiq 1.5 tsi premium dsg öneririm. Konforu iyi motor zaten 1.5 tsi troc golf da kullandigi motor
  13. M

Fiat Egea 1.4 full + full paket

1.4 atmosferik yerine fiyatını bilmiyorum 1.0 benzinli turbolu motor daha iyi seçenek fiyatları yakınsa tabii ki. Ayrıca bayiler de araç bulmak çok zor bulabildiyseniz her araç alınır.
  14. M

ÖTV muafiyeti ile alınabilecek SUV önerebilir misiniz?

Limit 1 milyon küsür bin TL oldu. Bir paketi tutuyor.
  15. M

ÖTV muafiyeti ile alınabilecek SUV önerebilir misiniz?

Toyota Corolla Cros bakın
  16. M

BU ARABANIN PİYASASI NEDİR

Komedi yaa
  17. M

Fiat Egea da yağ yakma sorunu var mı?

Biliyorum Clio 4 var bende satın aldım sonra iade ettim kullanmak istemedim
  18. M

Çok söylenti var katkı maddeleri için ben karşıyım. Servis ne diyorsa egea benzinli de onu kullanmayın. Fiat özel servise danışın.
  19. M

Serviste diyelim 10 40 kullanılıyor usta 5 40 mı 30 mu ne kullan demiş sorun çözülmüş 1673800175 Bende yok arkadaş da var öğrenir yazarım
  20. M

Yetkili servisin kullandığı yağ yerine uyumlu kaliteli yağ kullanırsanız sorun olmuyor arkadaşım garantisini bozdu bıktı illet servislerden sorunu çözüldü
Geri