Arama sonuçları: *

• Users: misemise
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. M

2024 Skoda Superb alınır mı ?

Arkadaşım çupra Leon aldı çok güzel şiddetle tavsiye ederim sedan takıntın yoksa bende Opel combo life var hafif ticari neredeyse aynı uzunluğa sahip
  2. M

2021 golf mü 0 a yakın cupra leon mu mantıklı?

Cupra leon al arkadaşım 3 ay önce premium paket aldı sıfır yıllarca golf hastasıydı iyi ki aldım dedi golf e o kadar para vermem dedi araçta yok yok
  3. M

1.2M TL'ye Araba Önerisi

Chery omada 5 yada tiggo 7 pro al sıfır faizli kredi imkanı sunuyor 7 temmuz dan sonra acayip zam gelecek arabada yok yok
  4. M

1.3m kadar araba önerisi

Chery Omada 5 de alınabilir
  5. M

1.600000 bütçe araba önerisi

Skoda Kamiq 1.5 tsi premium dsg öneririm. Konforu iyi motor zaten 1.5 tsi troc golf da kullandigi motor
  6. M

Fiat Egea 1.4 full + full paket

1.4 atmosferik yerine fiyatını bilmiyorum 1.0 benzinli turbolu motor daha iyi seçenek fiyatları yakınsa tabii ki. Ayrıca bayiler de araç bulmak çok zor bulabildiyseniz her araç alınır.
  7. M

ÖTV muafiyeti ile alınabilecek SUV önerebilir misiniz?

Limit 1 milyon küsür bin TL oldu. Bir paketi tutuyor.
  8. M

ÖTV muafiyeti ile alınabilecek SUV önerebilir misiniz?

Toyota Corolla Cros bakın
  9. M

BU ARABANIN PİYASASI NEDİR

Komedi yaa
  10. M

Fiat Egea da yağ yakma sorunu var mı?

Biliyorum Clio 4 var bende satın aldım sonra iade ettim kullanmak istemedim
  11. M

Çok söylenti var katkı maddeleri için ben karşıyım. Servis ne diyorsa egea benzinli de onu kullanmayın. Fiat özel servise danışın.
  12. M

Serviste diyelim 10 40 kullanılıyor usta 5 40 mı 30 mu ne kullan demiş sorun çözülmüş 1673800175 Bende yok arkadaş da var öğrenir yazarım
  13. M

Yetkili servisin kullandığı yağ yerine uyumlu kaliteli yağ kullanırsanız sorun olmuyor arkadaşım garantisini bozdu bıktı illet servislerden sorunu çözüldü
  14. M

Arkadaşım arabayla kazaya karıştı kaç TL tramer olur

Kasko yok mu?
  15. M

Engelli ÖTV indirimi ile dizel araba almayı düşünüyorum tavsiye ?

Bulabilirsen Hyundai bayon 1.4 elite al donanım olarak çok iyi motor da yeterli bence çok performans beklemiyorsan
Top Bottom