Arama sonuçları: *

1. N

🟢 ÇİNLİLER TÜRKİYE'DE YENİ OTOMOBİL FABRİKASI KURUYOR!

Daha hiçbir şey belli değil. Byd hiç olmazsa imzaları attı, büyük ihtimalle manisa osb yerleşkesinde fabrikayı kuracak ki zaten bugün de byd üst yönetimi söz konusu alanı incelemiş. Swmde henüz bir gelişme yok. Başvuru yapmakla iş bitmiyor, devlet teşviği alabilmek için yine devletin gösterdiği...
  2. N

2. el araba almayın (Dolandırılacağınızın ispatını yazıyorum)

İşte 50 km menzil iddia edip 30-35 km menzil yapabilen, maksimum 35 km yapabilen arabamsı yaratık.
  3. N

2. el araba almayın (Dolandırılacağınızın ispatını yazıyorum)

Arabadan sayarsanız Regal raptor var.
  4. N

Hayalinizdeki Araç !

Cadillac selestiq
  5. N

Chery Tiggo 8 pro aracım hakkında

Chery global, mermerlere distribütörlük vermiş. Sonradan ülkemize kendi adıyla da gelmiş. Chery Tr ile davalık olanlar, davalı olarak mermerleri göstermişler. Mermerler ise araçların onlardan alınmadığını söylemiş ama duruşmada bu olayı ispat edememiş. Davalar kaybedilince, chery ile ilgili...
  6. N

Muayeneden geçmeyen araba trafiğe çıkabilir mi ?

Muayeneden kalırsa , size içinde süre yazan bir belge veriliyor. O süre bitinceye kadar aracın eksiklerini tamamlamak zorundasınız. Süre geçmesine rağmen trafikte dolaşır da polise yakalanırsanız, aracınız bağlanabilir veya ceza ile de kurtarabilirsiniz.
  7. N

Yardım OTOMATİK ARAÇTA ŞANZIMAN PROBLEMİ NEDENİYLE YOLDA KALDIM.

Kalıbımı basarım, Şanzıman inecek derlerdi. Elektrikten kaynaklı olduğunu anlasa bile sırf dolandırmak için şanzıman indirirlerdi. Sanayide iyi usta elbet var ama koca Ankara da ya üç ya beş tanedir.
  8. N

Güncelleme: Hyundai servis aradı, şanzımanın bağlı olduğu beyinde bir soket arızalanmış. Soketi değiştirmişler ve vites seçimleri gelmiş. Ayrıca şanzıman yağı azalmış,onu tamamlamışlar. Yüklü bir miktar ödemeye hazırlanırken cüzzi bir miktarla kurtardım. Haftaya yine götüreceğim, karter...
  9. N

Baskı balata hiç değişmedi. Triger zinciri de hiç değişmedi. Sabah aradılar, aracınızı işleme alıyoruz, sorun ve tamir ücreti için ayrıca bilgilendirme sağlayacağız dediler. 1697269908 Sanayide çok dolandırılmış bir olarak gerekirse kredi çeker yine yetkili servise yaptırırım.
  10. N

Evet, tüm bakımları bosch car serviste yapılıyor. En son bakımını bu sene mart ayında yaptırmıştım. Standart bakımının dışında Şanzıman yağı ve v kayışı da değişmişti. Kasım ayında yine götürecektim. 6 ayda bir yaptırıyorum. Dün işyerinden çıkış dahil, ilk marşta vites konumunu seçmede hiçbir...
  11. N

Hyundai i20 2013 otomatik aracım var. Ankara’yı bilenler bilir, Dün işyerinden çıktıktan sonra anadolu bulvarında seyrederken aracın vites değiştirmediğini farkettim. Çekiş yok gibiydi. Tpo’ya gelmeden sağ taraftaki petrol ofisine girdim. motoru kapttım, tekrar marş yaptığımda motor arıza...
  12. N

Yardım FRENDEN GELEN RAHATSIZ EDİCİ SES

Disklere torna verimli olmuyor. Diski değiştirmenizi tavsiye ediyorum.
  13. N

Yazılı ehliyet sınavı zor mu?

sınavdan 3 gün önce şöyle bir baksan, geçersin bu sınavı.
  14. N

TOGG'A ZAM GELDİ

Birkaç sefer gördüm. Hatta bu bayram İstanbuldan gelirken highway tesislerinde şarjdaydı kırmızı bir togg. Ankarada kuzu effect avm’de de gördüm. Yani yollarda var ama alırı derecede yok. Teslimatlar devam ettikçe görmeye başlarız.
  15. N

Benzin aldıktan sonra motor bozuldu

Benzin pompaları akıllı değil mi artık? Yani dizel kullanan bir araca benzin pompası girmez diye biliyorum. En azından benim aracımda böyle. Bir kere de benim başıma geldi, pompayı zorlayıp duruyor pompacı, dedim ne yapıyorsun, pompa girmiyor abi dedi. Bir baktım dizel pompayı sokmaya çalışıyor...
  16. N

kiralık arabayla takla attık ne yapıcam

Geçmiş oldun. Aracın Kaskosu vardır. Bunlar kiralık olduğu için ayrı prosedürleri var. Ancak kasko yok denemez. Firma aracı kaskodan yaptırır, siz %100 suçlu olduğunuz için, kasko şirketi sizden rücu eder. Eğer kasko karşılamıyorsa, karşılanamayan tutar için size icra takibi yapar. Ayrıca...
Top Bottom