Arama sonuçları: *

• Users: sfky9842
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. sfky9842

Araç lastiğinden anlayan varmı?

Hocam yazmayı unutmuşum Konu başlığınız yanlış neden mi? Bu ülkede herkes herşeyden anlar, anlamadığı yerde düdüklenirsin :) Ki anlayan da, anlamayan da konuşur.
  2. sfky9842

Petlas ile starmaxx ben yanasmazdim. Düşük bütçe de tercihlerim Momo markası ile kumho ve Barum ile kormoran ve Dunlop olurdu her marka ayrı kullanıp, memnun kaldım.
  3. sfky9842

V Canını seviyorsan uzun yol yapmanı önermem ürün ömrünü doldurmuş. Bu şeye benzemiş yumurta bayatlamış ama kabuğu sağlam der gibi olmuş
  4. sfky9842

Arabaya yazılım attırmak istiyorum?

Benim sanayici oto tamir arkadaşlarım var motor yaptırmaya gelenlerin çoğunluğu yazilimli arabalar oluyormuş. Önermiyorlar. Piston ile motor bloğu arası geçişte(silindirde sanırım) aşınma oluyor. İlla da yazılım olsun derseniz kaliteli yağ kullanmanizi ve yağ bakim km yaklasmadan yağ çabuk...
  5. sfky9842

Yardım Yanlışlıkla arabayı sürttüm

rötüş yeterli olur, nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama sanayi de kendini öptürmemeye dikkat et.
  6. sfky9842

Yardım Yanlışlıkla arabayı sürttüm

baban görmeden sanayi de boyasız göcük düzelttirme ile çektir.
  7. sfky9842

Kasko şirketi bana dava açabilir mi

kaç km hızla bu hale geldi bu araba ? bende ters yoldan linea ile gelip jeeep camurluğundan vurmuştum, sigorta 40k üzeri çıkarmıştı fiyat. ben hatalıydım ama jeep de iyi yamulttum linea da bişey yoktu :D
  8. sfky9842

Ehliyet alma süresi hakkında

şaka demi 22k 1715537737 her şey dahilse yine iyi asgari ücret aşağısında kalmış
  9. sfky9842

Ehliyet alma süresi hakkında

konu dışı ama 2024 de b ehliyet almak kaç lira mal oluyor ben 2016 da almıştım her şey dahil 1.5k görmemişti
  10. sfky9842

Yardım ARABAM İÇİN LASTİK ÖNERİSİ LAZIM

ben konya da yaşıyorum, etliekmek kafalılar pahalıya verdikleri için ben internetten daha uyguna almış oldum hocam. istanbul gibi yerde yaşıyorsanız reel de daha uyguna bulursunuz diye düşünüyorum bi de petlas, starmaxx uzak dur zamanında keşke almasaydım dediğim markalar :=) edit: hankook ve...
  11. sfky9842

Yardım ARABAM İÇİN LASTİK ÖNERİSİ LAZIM

hocam ben lastikcim üzerinde goodyear 2024 4 mevsim aldım 1ay olmadı memnunum.
  12. sfky9842

Öneri Maks 400 bin Araba Önerisi

1.4tjet emotion fiat linea önerebilirim. 120hp araba 1.4 düz olan ile kıyaslamayın bilmeyenler için yazıyorum. ama fiat kalitesinde bi araba.
Top Bottom