Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Düşük Km Hangi Araç Önerirsiniz?

Eski kasa kral bu, ayrıca uzun. Ben bi tık yeni görünümlü biraz da kısa araba istiyorum
  2. smithblacksmith

Bu olabilir
  3. smithblacksmith

LPG' li araç istemiyorum zaten, Önceliğim Benzin ya da Hybrid, sonrasında Dizel
  4. smithblacksmith

1.2 Puretech eski modellerde çok sorunlu kral ben hiç hayırlı bişey duymadım. Triger kayışı yağın içinde çalışıyormuş o yüzden motor dağıtıyormuş. ChatGPT' ye yazınca 7-8 tane kritik sorun sayıyor.
  5. smithblacksmith

Bende 0.9 tce clio joy var 16.000 km Clionun bi tek koltuklarını beğenmiyorum, çok rahatsız, bi de fren pedalı çok geride Alırsam 1.3 tce icon düşünüyorum 1730109587 Focusun Sedanı uzun, HB bulabilirsem düşünüyorum. Civic HB de çok hoşuma gidiyor yeni kasalardan ( TypeR görünümlü) Bu Golf...
  6. smithblacksmith

Yok ya ben de benzin istiyorum çoğunlukla, zaten 8 Litre yakıyor benzinliler genelde
  7. smithblacksmith

1.150.000₺ civarına Hatchback Civic var, 1.5 Vtec Aslında çok hoşuma gidiyor gerçekten hem sportif hem lüks görünümü sebebiyle ama yakıtı çok olur diye korkuyorum
  8. smithblacksmith

Padişahım, B SUV, C Hatchback, B hatchback olarak da önerileriniz var mı? B hatchback full paketleri bu fiyatlarda diye olabilir belki.
  9. smithblacksmith

Merhaba, 1.100.000₺ bütçem var; 2. El aldığımda güzel değerlenen bu fiyat bandında hangi araçları alabilirim? Tabi yakıt tüketimi maks şehir içi 8 litre olsun. Motoru turbosu şanzımanı arıza konusunda sıkıntı yaşatmasın, Piyasası iyi olsun, Motoru en az 100 hp olsun, Bagajı en az 350 litre...
  10. smithblacksmith

Öneri Hangi Arabayı Tercih Edersiniz?

Cherry 10L’ den aşağı yakmıyor, motoru büyük olduğu için vergisi yüksek. Arsa değerlenmesi gerektiği kadar değerlendi
  11. smithblacksmith

Tokinin arsası çıktı, eğer yeri güzel açıklanırsa ailemin bir arsasını satıp ev yaptırmak istiyorum kalan paraya da arabayı yükseltirim, C4 tercih nedeni nedir? Duster tercih nedeni nedir?
  12. smithblacksmith

Az yakan, performansı güzel SUV istiyorum. ( Hepsi yeni kasalardan ) Şuan bütçem yok ama bir kaç model arasındayım; Dacia Duster 1.3 TCe Journey Citroen C4X ya da düz C4 Egea Cross 1.6 Multijet ya da 1.3 manuel Yüksek bir gelirim yok o yüzden az maliyetli olması lazım, örneğin arsam var onu...
  13. smithblacksmith

Yardım Araba Almak İstiyorum Ne Yapmalıyım?

1.6 Dizel motor, az yakan hızlı giden türden. Büyük hacim büyük bagaj SUV Full paket bir sürü özellik, otomatik vites Polo güzel ama küçük, ben biraz yüksek büyük araba istiyorum. Şahsen bu fiyata Clio 1.3 alırım Yüksek km onlar
  14. smithblacksmith

Emeğin ve ilgin için teşekkür ederim ama max 50.000 km tercih ederim o bile fazla
  15. smithblacksmith

Merhaba, Şuan bende 11.000 km’ de 0.9 Joy Clio var. Bu araç hem manuel hem boş paket hem de benzin ortalaması 7,2 den aşağılara düşmüyor sürdüğüm yollarda ( Eğer otoyollarda sürersem 6,5 oluyor ama normal şehir içi yollarda en düşük 7,2 ) Hal böyle olunca çok yaktığını düşünüyorum. Bu...
  16. smithblacksmith

Sıfır Ya Da Düşük Km Araç Önerisi

Sanırım kendi aracımla devam edeceğim şuanlık. Clio 0.9 TCe 2020 Model Joy 10.000 km Maaş zammından sonra tekrar düşüneceğim. Son zamanlarda benim aracım güzel değerlenmeye başladı.
  17. smithblacksmith

İkisi de çok hoşuma giden arabalar ama SUV istiyorum biraz 1688477151 Bak heveslendim şimdi
  18. smithblacksmith

Bunların fiyatları düşük km olarak 1.000.000₺’ dan daha fazla. 750-800 civarı düşük km yok bir de yakıtı çok yüksek Bunu düşünüyorum ama 1.6 Multijet Egea Cross daha çok dikkatimi çekti
  19. smithblacksmith

Merhaba, 1.000.000₺ bütçe ile araba almak istiyorum, kendi aracım 700.000₺ yapıyor ben de 2 yıl aylık 12.500₺ ödesem yazdığım bütçede araç alabiliyorum. Bu yüzden önerilerinizi bekliyorum. Şuan Clio kullanıyorum, segment yükseltmek istiyorum. Yakıt önemli, bir de araba biraz yerden yüksek...
  20. smithblacksmith

600.000 TL Bandına ilk otomobil önerebilir misiniz ?

Arka camlar çevirmeli de sıcak havada ön camları açınca yetiyor, kliması da efsane üflüyor. Bizim milletteki arka cam olayını anlamıyorum bence çok gerekli değil, Mazda da iyi markadır sanayi yüzü göstermez pek ama kmsi yüksekse ne olacağı ve ne maliyet tutacağını bilemeyiz.
Top Bottom