Arama sonuçları: *

1. T

Adblue Sorunu Opel Combo E

Europar da mı iptal ettiniz fiyat ne söylediler acaba 1711975405 Evet bir kaç yere sordum yazılımla iptal edilebiliyor sanırım fpf tarzı adblueyi iptal edince başka sorunlar çıksın istemiyorum da
  2. T

hocam bende bir anda oldu bu bahsettiğin kutup başları olsun emme valfleri olsun nedir hiç bilmiyorum. Şuanlık bişey yapmadım ama iptal ettireceğim sanırım. 1711067997 Hocam sadece sanırım yazılımla iptal etmek yetmiyor mekanik olarak da işlem yapmak gerekiyormuş.
  3. T

Arkadaşlar merhaba bende de 2021 model Opel combo e var dün yolda bı olay başıma geldi. Genelde hep shell’den alırdım adblueyi. Fiyatlar arttığı İçin 20 gün önce pompadan aldım adblueyi.Dün de yolda giderken hava kirliliğini önleme arızası deyip motor ışığı yaktı gece 3000 devirde 3. Viteste...
  4. T

Araç trafik cezası ödeme hakkında

beyanlı ve tutanak seri no ile ödemeye tıklayıp öde işte kanka sisteme düşmesini beklerim diyorsan 2 3 ay bekle
  5. T

https://ivd.gib.gov.tr/tvd_side/dijitalOdeme.jsp?token=d1078f5e3dc646b78d5d4e5842f21e97feb48d366bc7617458b6679dec12675154a01fccc42292bb04d926bc259dbc75e39dd8e202535fd70a7098396c74a6f7 burada en başta mtv ve trafik cezası ödeme yeri var buradan denersen çıkmama ihtimali yok.
  6. T

Kağıt eline ulaşmışsa muhakkak çıkar dostum rakamları yanlış yazıyor olabilirsin.
  7. T

Dostum ceza tarafına tebliğ edildiği tarihten yani kağıt eline geçtikten sonra 15 günün var çıkmıyorsa devletin kendi resmi sitesi interaktif veya gib den beyanlı ödeyebilirsin. Zaten ceza tutarı vs çıkacaktır. Banka kanallarına geç düşüyor bir çok kez böyle ödedim.
  8. T

İstanbul ehliyet için kandırılıyor muyum

Kaç paraya yazıldınız
  9. T

3008 gt mi yoksa civic mi

Kardeşim şuan bir göz attım sıfır fiyatlarına 2 sene var aralarında paketler arasında çok fark yoksa sıfır almanı öneriririm her bakımdan gt paket full oluyor sanırım ama özellikleri kıyaslandığında çok fark yoksa sıfır öneririm Honda ya gelirsek yani kalabalık aileyseniz size gitmez ama güzel...
  10. T

3008 gt mi yoksa civic mi

Yani tabi karar sizin de bu mazot artışında araba almak mantıklı gelmiyor yatırım olarak almayacaksanız tabi. İkinci el bir araca 700 bin çok bence daha detaylı bakabilirsin sadece iki araç arasında kalmaman senin için iyi olur
Top Bottom