Arama sonuçları: *

1. T

Lamborghini - Ferrari - McLaren - Porsche

En sevdiğim 3 araba. Ama bir marka dersen Mclaren derim.
  2. T

Mazda Rx-7 TR Piyasasındaki değeri

Rx 8 rx7 den daha mı ünlü. Hocam cahilliğime verin ama rx8 aile arabası gibi duruyo. :)(elbette değil spor olarak tasarlandı ama...)
  3. T

İstediğim cevabı veren bir siz varsınız hocam ağzınıza sağlık. Yani bu arabanın tr versiyonu 1.2m öyle mi?
  4. T

Hallettim hocam. :) :) (inş ban yemem)
  5. T

Bence her ikiside bilinmek zorunda hocam. İkiside zaten japon pazarına ait ve japon pazarına ilgi duyan suprayı da bilir rx serisinide bilir. 1599559903 Ya hocam dediğim gibi konuyu açaken supra ile alaklı bir şeye bakıyordum. Ordan oldu işte :) :) Nasıl değiştiriliyor başlık?
  6. T

YOK DAHAA NEEELEEERR. rx-7 bilmemek. :) :)Kendimi artıkaraba uzmanı ilan ediyorum.:):)
  7. T

Supra vardı 1.2m civarı idi. Fakat bu? 1599521074 Hocam alıcağımdan değil merakımdan. Yoksa kim alabilir bunu. :) :)
  8. T

Hocam ciddi soruyorum lütfen. :) :)
  9. T

Arkadaşlar ettik bir hata uzatmayalım sorduğum soruya odaklanalım. Var mı ederini bilen tr piyasasında.
  10. T

Bir 1m yi gözden çıkardım hocam sorun yok.:):)
  11. T

Hocam aklım supraya gitmiş bir yandanda ona bakıyordum. :):)
  12. T

Arkadaşlar bu arabayı çok seviyorum ve Türkiyede ne kadar merak ediyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? 1599520485 Ahhh Toyota değil mazda. :) :) Fark etmemişim.
  13. T

Mercedes hakkında düşündükleriniz veya eleştirileriniz ?

Arabalarına verdikleri model isimlerine uyuz oluyorum. E200(VARSA TABİ) neden rakam kullanıyorlar anlamıyorum.
  14. T

Honda S2000 Fiyatlarını Düşüren Çılgın Tofaş

Pfff şahine bak lan. Yalnız s2000 güzelmiş içim ona gitti. :) :)
Top Bottom