Arama sonuçları: *

• Users: valhalla
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. valhalla

gaziantepten kangoo Alınır mı?

Hocam selamlar, ben 2020 yılında fiat fiorino (2014 model) araç aldım Gaziantep Nizip ten...Başta telefonla konuştuk aracın km bilgisini alıp doğrulattım doğru çıktı, tramer bilgisine plakadan baktırdım o da ok dir... Aracın şase numarasını sorgulattım başka bir araca kayıtlı mı orjinal mi diye...
  2. valhalla

Dizel araca dpf iptali downpipe yazılım egzoz yapmak istiyorum önerir misiniz?

Selamlar, bende de fiorino 1.3 dizel var.. dpf yi 3 yıl önce iptal ettirip içini ikiye kestirip temizlettim ve bugüne kadar da egzoz muayesinde ya da kullanımda herhangi bir sorun yaşamadım..
  3. valhalla

BENZİN OLARAK OPET Mİ YOKSA SHell mi Mİ DAHA İYİ?

Arkadaşlar yakin bir dostum shell de istasyon müdürü..onun dediklerini aktarıyorum kararı siz verin kullanımda... 1- Her zaman bildiğiniz yerden alın 2- Yakıt aldığınız yerin ilgili ana markadan yakıt tedarik ettiğine mutlaka dikkat edin 3- Yakıt aldığınız yerin ana markanın kendi istasyonu...
  4. valhalla

ARABADAN ANLAYANLAR GELEBİLİR Mİ?

3 yıldır fiat fiorino kullanıyorum 3 kişilik bir aileyiz..fiyat performans olarak yürütme giderleri olarak cok uygun bir araçtır.. Bu tarz araçların tek eksisi ticari olduğundan her yıl arac muayenesine girmesidir ama hususi olanlarından bulursanız bunu da asarsiniz..Ben aracimin yakıt...
Top Bottom