Arama sonuçları: *

• Users: zapkinus
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. zapkinus

1.2 milyon bütçe japon arabası

City.
  2. zapkinus

1 milyon bütçe ile araba önerisi

Honda city öneririm. Hem yeni hem uygun fiyatlı. Sorunsuz bir motor.
  3. zapkinus

Kia, Alfa Romeo, Fiat baktım en son Ioniq 6 aldım. Araçlar hakkında Görüşlerim

her ne kadar elektrikli arabalardan nefret etsem de hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin a
  4. zapkinus

Ehliyet Önemli Hata

arabanin buyuk cogublugu sol seritte ise sinyal vermen gerekir, aksi takdirde hoca eksiyi basar. az biraz sol seritteysen gerek yok fakat senin bu yaptigin kazaya sebebiyet veriyor. kavsaktan ciktiktan sonra yolu ortalarsan diger arabalar nasil gecip gidecek? sokundaki adam basip gececek iken...
  5. zapkinus

1.250.000 tl ye golf alınır mı?

1.6 da kotu degil. 2016 model vardi bizde. e tabi 1.5ler daha iyi
  6. zapkinus

Togg T10F, T10X'den Ucuz Olur Mu?

araba hk. öncelikle kavramanız gereken şey, arabanın uğrunda kredi çekilmemesi gereken bir şey olduğu. bu cümleleri bir araba tutkunu olarak söylüyorum. araba denen şey uğruna çalışılması gereken, yılların adanması gereken bir şey değil. sizin çalışma amacınızdan ziyade sizin çalışmanıza bir...
  7. zapkinus

hocam pek bir dusuncem yok maalesef. benim fikirlerim markalardan ziyade elektrikli arabalara karsi. isterseniz fikirlerimi sunabilirim. 1737139239 cinde 20k dolar olan attonun burada 1.5lere satilmasi da cok can sikici
  8. zapkinus

o dandik arabaya degmez zaten o paralar. elektrikli araba iyi degil hocam. tipki anakarti lehimli laptop gibi. istediginiz tamiri, eklemeyi cikarmayi rahatca yapma imkaniniz yok. gittikce arabalari da kapitalizme boyle entegre ediyorlar. tavsiye etmem.
  9. zapkinus

en dusuk paket 1.7'nin ustunde olacak
  10. zapkinus

Yardım 1.1 Milyon TL'ye Hangisi Alınır?

troc oneririm (2021 model, aldigimizdan beri kullaniyoruz)
  11. zapkinus

200-250bin tl ye genç için araba önerisi

geliyorsa eger efsane kasa corolla bakabilirsin
  12. zapkinus

🟠AVRUPA OTOMOTİV DEVLERİ ZOR GÜNLER YAŞIYOR!

alman arabalari da, cin arabalari da bi halta yaramaz. biri dandik otekinin ise motoru surekli ariza veriyor. keske benzin fiyatlari dusuk olsaydi da amerikan arabalarina binseydik. yakiti su gibi tuketmesi disinda hicbir sorun yok.
  13. zapkinus

800 - 900 Bin ₺ Arası Araç Tavsiyesi

destekliyorum. 2015 5 25d vardi bizde. bmw ek olarak daha da arizali. gecen sene civarinda motor indirdi, 300k masraf etti arabaya peder bey. gectigimiz haftalarda da 1.300.000'e galeriye sattik. yani zamaninda passatin 2 katina aldigimiz arabayi passattan daha ucuza sattik. tovbe ettik bmwye...
  14. zapkinus

onceki mesajimda "eger okuma yazman varsa" diye kaba bi tabir kullanmisim pek dusunmeden, kusuruma bakmayin.
  15. zapkinus

misal bende clio 4 var, hem cok az yakiyor (4-5L/100km) hem de guc olarak tatmin ediyor. tork degeri pek dusuk degil. ek olarak agabeyimde otomatik olani var, manuel olana gore hic atik degil, tabiri caizse esek gibi araba.
  16. zapkinus

ne olsun da bombos olmasin
  17. zapkinus

sizin babaniz bu konuda bilgindir. sorarsaniz muhtemelen bu ucuz hondanin bike sorunsuz ve kaliteli oldugunu deklare edecektir.
  18. zapkinus

dostum senin 800k 900k para ile alman alma luksun yok. eger okuma yazman varsa, alintiladigin mesajimda bu isin alma kismindan degil satma kismindan bahsettim.
  19. zapkinus

biraz isin satma kismi da var. tiguani rahat satamazsin, satmak istersen baya zarar edersin. ama alacagin bir megane ya da egea yani piyasasi olan arac senin isine daha cok yarayabilir.
  20. zapkinus

yepisyeni bir honda city bakabilirsin
Geri