Fiyat açısındanda öyle indirimle beraber 350kya alırım arkadaşların söyledigi 2. el çin malı motorlar neredeyse 200k ,200k verdkiten sonra 350yide veririm ,honda çin malı motorlardan çok daha kaliteli,arıza çıkarmaz ve cc olarak yüksek
Benim öyle hareketle felan işim yok, efendi efendi ulaşım için kullancagım hatta otobana bile çıkmayacagım, ev-okul ve işlerimi halletmek için kullnacagım
1737836182
fiyatları nedir örnek ilan atar mısın
Durdugum yerde nasıl yan yatıracagım ?, kendime hakim olurum hız tutkunu degilim
1737835497
çok pahalı bir motor degil 350k düşürsem en fazla kaporta aksamı zarar görür , kaporta aksamı ne kadar olabilir ki ?
almışken iyisini alayım diyorum zaten hız tutkunu birisi degilim amacım arıza çıkarmasın birazda çeksin yeterli, boy ve kilom bu motor için uygun olur mu ?
Daha önce hiç motor deneyimim olmadı 18 yaşındayım 1.85boy 95 kilo var ,daha önce hiç motor sürmedim
Hondanın 2025 model CBR500r modelini almayı düşünüyorum başlangıç için olur mu ?
Hocam büyük ihtimalle bayide sıfırı yoktur , kara borsa olmuştur
yaklaşık 1.5-2 sene önce arablarada bu durum vardı fakat şuan arabalarda liste fiyatının üstündende indirim yapıyorlar.
Bayiyi ara görüş stok bilgisi vereceklerdir.