Arama sonuçları: *

1. Ömer Murat KARACA

50CC motor önerisi (sıfır)

Hocam iyi güzel hoş uyarı için teşekkür ederim ancak ne ehliyet alacak vaktim var ne de naktim var. Gidip 125CC yükseltmeye uğraşmak yerine direk A ehliyet alırım zaten. Bisiklet - scooter yerine beni markete, kargoya, ofise götürecek bir araca ihtiyacım var bisiklet de scooter da alsam en ufak...
  2. Ömer Murat KARACA

Motoru bisiklet gibi düşünüp alacağım. Zaten bisiklet hızında gidiyor. Yine büyük konuşmamak lazım ancak 4-5 senedir araç kullanıyorum kazam yok çok şükür. Ayrıca sigorta zaten dediğiniz kadar büyük meblaları karşılamaz. Milyonluk araç perte çıksa 200-300K anca veriyorlar. Tam parayı kasko verir...
  3. Ömer Murat KARACA

arkadaşımda var kullandım benim için yeterli performansı. 125 için A ehliyet lazım diye biliyorum, lazım olmasa bile hızlı-kuvvetli bir şeye ihtiyacım yok. otobanda da işim yok ofise gidip gelmeye, kargoya gidip gelmeye, arkadaşların yanına gitmeye kullanacağım çıktığımda max 5km yapacak motor yani🙏
  4. Ömer Murat KARACA

Hocam A ehliyet fiyatı + motordaki fiyat farkı ile sigortanın karşılamamasından daha pahalıya gelir diye düşünüyorum.
  5. Ömer Murat KARACA

Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim. bu sene memlekette olacağım sadece sınavlara gidip geleceğim. Araba niyetlendim ancak bütçeme hep 90-95 model arabalar alınıyor, güvenip de alamadım. En azından şehir içi sağa sola gitmelik, ayağımı yerden kesecek düzeyde diyebileceğim, araba (B) ehliyeti ile...
  6. Ömer Murat KARACA

Motor kiralayıp kurye olmak

50CC motorların sıfırı 40-45K hocam minimum 6 taksitte yapıyorlar. yani satın alsan kiralamadan ucuza geliyor. Uzun süre çalışacaksan motoru al derim ama 1-2 ay için kiralanabilir
Geri