Arama sonuçları: *

1. Ö

Yeni bir motor alıcam bayiler hakkında yardıma ihtiyacım var

evet işte sitelerinde bir şey bulamıyorum o yüzden buraya danışmak istedim illa aramam mı gerekiyor diye de çok teşekkür ederim bu arada voge 250 r hakkında ne düşünüyorsun o alınır mı sence onda da taksit imkanı sunuyorlar çünkü bilgin var mı o motor hakkında
  2. Ö

hocam ben genelleme yapıyorum valla kullanan insanların yalancısıyım belki bayilerinden ötürüdür bilemiyorum abs iptali ve elektronik aksam sıkıntısı var motorun sr üstünden söylenenler bu şekilde en azından bunlar dediğim gibi rksde de olabiliyor elektronik aksam muhabbeti ve parça sıkıntısı...
  3. Ö

cf motonun tonla kroniği var stop etmesinden tut abs iptali buji sorunu gösterge sıkıntısı parça bulunurluğu da keza çok kötü en azından aldığım dönütlere göre öyle 1 ay falan bekliyosun basit bir parça için bile debriyaj teli için 2 ay bekleyen insan tanıdım ki bu muhabbet aslında rks içinde...
  4. Ö

uzun zamandır kullanan arkadaşlar var örneğin rks r250 sorun yaşayan hiç görmedim uzun vadeli kullanan kişilerin çoğu bile yaşamamış şöyle bi yuvarlama yapim hatta sana konuştuğum 15 kişiden 1sinde bi sorun olmuş o da kullanımla mı alakalı yoksa kronik mi bilmiyorum debriyaj teli kopmuş bi...
  5. Ö

merhaba öncelikle iyi akşamlar diliyorum herkese rks markasının 12 ay vade farksız kampanyasından yararlanarak rks srk 250 rs modelini almayı planlıyorum ancak bayilere baktığımda bu 12 ay vade farksız seçeneği ne yazık ki göremedim ama rks kendi sayfasında bunu paylaşıyor nasıl öğrenebilirim...
Top Bottom