Arama sonuçları: *

1. Alioskii

Tvs raider 125 alınır mı? Kullanan varmıdır?

İnanın bilmiyorum ama kullandığımda frenler rahatsız edici değildi.
  2. Alioskii

Tvs raider 125 alınır mı? Kullanan varmıdır?

Arkadaşımda var birkaç defa kullanmıştım. Sürekli kullanıcı değilim yorum yapmak bana düşmez fakat şahsen o bütçeye mondial alacağıma tvs alırım.
  3. Alioskii

MT-25 ile başlanır mı?

İlk işim takozunu taktırmak.
  4. Alioskii

MT-25 ile başlanır mı?

Aslında bencede başlanmaz riskin farkındayım ama sakin kullanabileceğime inanıyorum. Azda olsa tecrübemde var hiç yoktan motoru dengede tutamayacak kadar değil.
  5. Alioskii

MT-25 ile başlanır mı?

Bütçe konusunda sıkıntımız yok çok şükür, dediğiniz gibi nk ile mt arasında da bi 120 -130k fark var. İsterdim sonradan 600'e geçmeyi ama motora çok karşı bi ailem var. Buna anca ikna ettim :D
  6. Alioskii

MT-25 ile başlanır mı?

Haklısınız o konuda malum genç olarak çabuk gaza geliyoruz. Ben o konuda kendime güveniyorum sakin sakin kullanırım diye düşünüyorum. Adana'nın yollarıda çok iyi değil ama en azından üniversitenin yolu çok temiz. 1699895186 Ben değiştirmeyi sevmiyorum ya aldım mı bir kere kendime göre...
  7. Alioskii

MT-25 ile başlanır mı?

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. NK için 10-15 bin kilometreden sonra satılmalı diyolar tereddütte kaldım.
  8. Alioskii

MT-25 ile başlanır mı?

130 bin kadar birikimim var, bu motor işi için başka şehirede gitmedim ev kirası vs sıkıntı oluşturmasın diye, tüm kuzenler özel üniversiteye gitti ben devlet kazandım. Bundan ötürü babam fiyatı sıkıntı etmez diye düşünüyorum. Ekipmanları iyisinden alırım. 1699894537 Ekipmansızsa öyle oluyor...
  9. Alioskii

MT-25 ile başlanır mı?

NK'dan memnun musunuz? Dedikleri gibi parça sıkıntısı, kronik sorunu vs var mı?
  10. Alioskii

MT-25 ile başlanır mı?

Açık konuşmak gerekirse dediğiniz gibi çoğu 250cc'den daha güçlü. NK250 de bir ara kafama yatıyordu fakat sonradan hem markası hem de şikayetlerinden dolayı bilemiyorum. Bir kere alıcam güzel bir şey olmasını istiyorum.
  11. Alioskii

MT-25 ile başlanır mı?

Trafiğe alışkınım 1-1.5 sene okula git gel yapmıştım hep.
  12. Alioskii

MT-25 ile başlanır mı?

Evet orada haklısın trafiğe boş alanda biraz denerim gaz tepkimesi nasıl vs alışma sürecim olur 1699893767 En azından kafamdakileride sonlandırıyor
  13. Alioskii

MT-25 ile başlanır mı?

Yaklaşık 2 senedir bu motoru almak için fabrikada çalışıyorum. Babam çalışmayı bırakmamı ve derslerime odaklanmamı söyledi, çukurova üniversitesini kazanırsan kalanı tamamlarım istediğin motoru alırız dedi. Çok şükür kazandım, az öncede konusu açıldı. Uzun zamandır 50cc scooter kullanıyorum, bir...
  14. Alioskii

Motora Renk Tavsiyesi

Arkadaslar fotografini gordugunuz mobiletten aldim. Bunu jantlarda dahil olmak uzere komple boyatmayi dusunuyorum. Sizce nasil bir renk uyumu saglayabilirim? Jantlari siyah bazi kizimlar kirmizi olabilir mi?
Top Bottom