Arama sonuçları: *

1. AlpBeyk

Yardım Kuryelik için motor önerisi

Rs200
  2. AlpBeyk

15bin tl bütçem var motor icin ne yapmam gerekir?

Doğru tabi eğee ilerde yükselticek para olur diyosa mantıjlı zatwn ama şahsen ben kendi dediğim gibi yaptım dha amantıklı geldi
  3. AlpBeyk

Yalnız şuan aldığın ehliyetle 200 lük bile süremiycen ondan dolayı dedim
  4. AlpBeyk

Bence ehliyrti alma 18 yaşında 600 cc lik ehliyet alırsın o daha mantıklı gelşyo
  5. AlpBeyk

Mt-25 ile R25 arasındaki torik farkı sebebi ?

Anladım saol valla
  6. AlpBeyk

Çok saol valla baya iyi anlattın bu haritalandırmadaki yazılımsal kısım nasıl oluyo bu detay baya bi ama merak ediyorum
  7. AlpBeyk

Hocam bu haritalandırma ve dişli oranlarını biraz açar mısınız teknik olarak merak ediyorum torkun nasıl sağlandığını
  8. AlpBeyk

BÜTÇEME GÖRE HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?

Bu arada şunada bakmak lazım arada çok fazla fiyat farkı var biri 275000 tl diğerinin temizini bulmak istersen 400000 den aşağısı pek olmaz Bu arada mt07 de baya güzel motor eğer illa racing olsun demiyosan ve motor tecrüben varsa düşünülebilir baya
  9. AlpBeyk

Üzgünüm valla bazen param olmadığı için seviniyorum olsa karar veremezdim çünkü
  10. AlpBeyk

Ahiret sorusu resmen sıfır çin mi ikinci el japon mu
  11. AlpBeyk

Öneri Başlangıç Motoru Önerisi +250K

Dediğin gibi mt 25 cidden çok güzel motor fakat eğer ilk defa başlıycaksan hayatında hiç vitesli motor kullanmadıysan başlangıç için pek mantıklı değil ha heyecana kapılmam başlarda çok yavaş sürerim kendime çok güveniyorum dersen olabilir
  12. AlpBeyk

Öneri 100-120k arası motor önerisi

Bence güzel bi tercih hocam
  13. AlpBeyk

A2 Ehliyet Almak ve Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek

Her insanın kişiliği olaya yaklaşımı farklı az çok kendini tanır eğer sizin gibi birazcık aceleci biriyse kötü manada demiyorum tabi 125 likle başlamak mantıklı ama kendine güveniyosa dikkat konusunda başlanabilir 250lik bi motorla da 1711937890 Doğru ama arkadaşın araba ehliyeti yok galiba...
  14. AlpBeyk

A2 Ehliyet Almak ve Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek

Dostum eğer dikkatli ve zeki biriyse (hakim olmadığı halde motorla dip gaz gidicek virajlara dikkatsiz giricek vb. biri değilse) r25 le bi sıkıntı yaşamaz 1711937597 Bence a1 ehliyetle uğraşma derim direk a2 almak daha mantıklı a2 ye yükseltmek için ayrıca zamanın ve paran gidicek
Top Bottom