Arama sonuçları: *

1. AquaMya

Öneri Cf Moto 250 SR Alınır Mı?

Rks srk 400 rr'ın nerdeyse tüm parçaları var 250 rr da gelecektir 400 rr olan parçaların çoğu aynı parçalar kalite olaraktan diğerlerinin çok üstünde. R250gibi parça kalitesi dandik değil.
  2. AquaMya

Öneri Cf Moto 250 SR Alınır Mı?

Hocam sr 250 yerine rks nin pazarladığı qj srk 250 rs alabilirsin ama sıfır alıcaksan bence sr bulaşma titreşim çok depo çok gıcırdıyor. Bende ilk başta sr düşünüyodum uzaktan çok güzel duruyo gerçekten ama üstüne binince heryeri gıcırdıyo üstelik yağmurda arıza ışığı yanıyo. Rs200 de görünüş...
  3. AquaMya

150€ gümrük sınırı yardım

Geldin dün çok güzel paketlemişler şimdi eldiven ve ayakkabı sipariş ettim oda yakında gelir inşallah.
  4. AquaMya

Teşekkürler sipariş ettim kendi adıma
  5. AquaMya

Hocam ürün nihayet tr gümrüğe gelmiş 912 tl vergi çıktı bekliyordum zaten. Bir sorum olucaktı şimdi eldiven ve ayakkabı sipariş edicem yine fc motodan. Sipariş ederken aynı hesap üzerinden kargodaki kişi ismini değiştirsem yeterli mi ? Yoksa komple yeni hesap açıp mı sipariş etmem gerek gümrükte...
  6. AquaMya

Ürün hala almanya gümrüğündeymiş ptt ile iletişime geçtim sizce sebebi nedir böyle bir sorun yaşadınız mı. Fc motoya mesaj yazdım cevap yazılmasını bekliyorum.
  7. AquaMya

Gümrükten almanız için aldığınız fiyat kadar para istiyorlar. 1719553752 Ptt ile iletişim kurabileceğim bir yer var mı hala bi değişiklik yok en son yurt dışına aktarıldı olarak gözüküyor 1719553811 Böyle gözüküyor
  8. AquaMya

Hocam tahminen benim sipariş tam 146€ tuttuğu için nerden ekleyip 150€ tamamlarızda ek vergi koyarız diye uğraşıyolar bence yoksa bu kadar uzun sürmesi normal değil.
  9. AquaMya

Öyle gerçekten hayır istanbuldaki birimimiz de diye bilgi bile girmemişler normalde 3 günlük işi 2-3 haftaya zor yapıyolar
  10. AquaMya

Fc moto üzerinde motor montu aldım revitin kargo ücretiyle beraber 146€ tuttu buda 150€ yurtdışı limitini geçmemesi demek oluyor. Fakat ürün haziran 12 de sipariş ettim. Trye gelmesi 3 gün sürdü fakat bizim gümrük ve o kadar yavaş ki ülkeye giriş yaptığını bile sisteme girmemişler. Sizce kaç gün...
  11. AquaMya

Öneri (Bitti)Ekipman Alışverişi Yapacaklar İçin Yurtdışı Sitesi Fcmoto Uygun fiyatlar.

Hocam 12 haziranda mont aldım toplam tutar 146€ herşeyiyle beraber. Ürün 14 Haziran'da türkiyeye giriş yapmış fakat araya bayram girdi desek bugün herhangi bir şey yapmamışlar bizim gümrük mü artık ptt kargomu ne kadar süre bekletip getiriyor çok sinir bozucu bir durum. Almanyadan buraya 3 günde...
  12. AquaMya

Sıfır SR250 mi 2.el R25 mi (ilk motorum olacak)

Hocam tahminen 250sr almazsam 2.el r25 alıcam şuan kafam rahat etmesi için filan düşüncem o yönde.
  13. AquaMya

Hocam bende öyle düşünüyorum. Şekil konusunda bence 2015-2018 kasa R25 lerin kafa kısmı filan çok iyi bence 😀 1701205913 Hocam dediğiniz gibi biraz şans işi galiba. Instagram da baya 250sr kullanan kişiler geliyor önüme çoğu memnun.
  14. AquaMya

Sağolun hocam dikkate alıcam rs200 ün tipi hiç hoşuma gitmiyor almışken de motoru sevmem gerek R25 lere bakıcaz yine galiba. 250sr 2024 modelini filan da tanıttı belki onda gıcırdamalar gitmiştir. Bide galiba 155 kg'a inmiş gücü artmış 29 hp olmuş tek makas seçeneği filan eklemişler arkaya...
  15. AquaMya

Teşekkürler hocam yorumunuz için. 125 cc alıp sonradan al satıyla uğraşmak istemiyorum tr piyasası çok hızlı uçuyor. 250 cc alıp öğrenene kadar trafiğe çıkmayı düşünmüyorum tahminim bu süre 3-4 ay kadar olucak ve sürüş eğitimleri almayı düşünüyorum. Süreceğim yer Trabzon ili ve küçük bir ilçede...
  16. AquaMya

Hocam racing bir makine arıyorum rs200 de çok tipsiz ve trim sesi çok geliyomuş belli bir süre sonra.
  17. AquaMya

Herkese merhaba arkadaşlar. Mart-nisan gibi Allah nasip ederse motor almayı planlıyorum bu süreç mayısa da uzayabilir. Öncelikle bu benim ilk motorum olacak fakat motoru aldığım gibi demir korumalık vb takıcam ve 3-4 ay sürüş eğitimi almayı planlıyorum. Racing görünüşlü bir makine istiyorum. Cf...
Top Bottom